Opslag goederen

Sla uw goederen voor korte of langere duur op en bespaar zo ruimte.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Opslag van goederen

Goederen die worden vervoerd, moeten vaak ook worden opgeslagen. Vervoer naar terminals, warenhuizen en pakhuizen behoren dan ook tot de vaak aangevraagde transportritten bij transportdiensten. Dit kunnen opslagplaatsen zijn in Nederland, maar ook over de grens worden dikwijls goederen tijdelijk opgeslagen. Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren maken soms gebruik van opslagruimtes. Particulieren hebben doorgaans een kleinere opslag nodig dan grote bedrijven. Ook die opslagplaatsen bestaan en hier kan naar getransporteerd worden.
Als u goederen op wilt slaan, wilt u natuurlijk dat dit goed en veilig gebeurt. Daar helpen wij als Offerteplek u graag mee. U hoeft enkel geheel vrijblijvend ons online aanvraagformulier voor offertes in te vullen en wij zorgen ervoor dat u weldra offertes ontvangt van verschillende bedrijven die uw klus maar al te graag op zich kunnen en willen nemen.

Opslag voor bedrijven

Met een bedrijf heeft u vaak behoefte aan opslag. Bijvoorbeeld in het geval van een bedrijf dat seizoensdrukte kent. Dan heeft u in of juist buiten het piekseizoen dikwijls behoefte aan opslag voor uw goederen. Maar ook bedrijven die het hele jaar door even druk zijn, moeten vaak spullen opslaan voor langere of juist korte duur. Bijvoorbeeld als u geregeld met uw bedrijf op beurzen staat om uw spullen te verkopen of klanten te informeren. Wanneer u uw promotiemateriaal niet gebruikt, kan het fijn zijn om deze ergens op te slaan. Maar ook zelfstandigen die met apparatuur werken kunnen gebaat zijn bij opslag van hun gereedschap.

Het transporteren van uw goederen naar een opslagplaats kan op verschillende manieren gebeuren. Het kan via de weg, per spoor, over de zee, of, in enkele gevallen, door de lucht. Combinaties van deze vervoerswijzen komen dikwijls voor. Vervoer over de weg komt het meeste voor. Er bestaan vervoersmiddelen voor grote en voor kleine goederen. Ook voor een grote of juist een kleinere hoeveelheid spullen bestaat het juiste vervoersmiddel.

Opslag voor particulieren

Het komt soms voor dat u als particulier meer spullen hebt dan u fatsoenlijk in uw huis kwijt kunt. Of u zit misschien midden in een verhuizing en moet uw meubels tijdelijk opslaan om later naar uw definitieve woning te laten brengen. Ook kan het zijn dat u uw hobbyspullen niet thuis wil of kan hebben. Een opslagplaats biedt dan uitkomst.
Particulieren hebben doorgaans veel minder goederen die moeten worden opgeslagen dan grote bedrijven. U heeft dan ook een kleiner vervoersmiddel en opslagplaats nodig dan een bedrijf. Dat is geen enkel probleem, ook in dat geval kunt u offertes bij ons aanvragen. Het voordeel van transport van goederen door een transportbedrijf is dat u uw spullen niet zelf hoeft te vervoeren en dus geen bus of aanhanger hoeft te huren. Dat komt goed uit voor wie zijn of haar spullen niet wil of kan vervoeren naar een opslagplaats. Het opslaan van uw goederen kan van korte duur zijn, maar u kunt ook een opslagplaats huren voor langere tijd. U wilt uw geliefde spullen natuurlijk dicht bij u in de buurt houden. In de meeste gevallen is dat dan ook gewoon mogelijk. Kleine opslagplaatsen voor particulieren zijn door het hele land te vinden.

Hoe Offerteplek u kan helpen

Heeft u goederen die moeten worden opgeslagen en bent u op zoek naar een bedrijf dat de spullen voor u wil transporteren en wil opslaan? Wacht dan niet langer en vraag Offerteplek om hulp. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt bedrijf voor uw klus. U hoeft enkel geheel vrijblijvend ons online aanvraagformulier voor offertes in te vullen en wij zorgen ervoor dat u spoedig offertes ontvangt van verschillende bedrijven die u maar al te graag van dienst willen en kunnen zijn. U bepaalt zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Zo kunt u de goedkoopste dienst uitzoeken en op die manier geld besparen. Dat is wel zo prettig.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957