Zand / Grind / Aarde transport

Heeft u grond liggen die u verplaatst wilt hebben? Schakel dan een professional in.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Grondtransport

Transport gaat dag en nacht door. Dag in, dat uit. Er zijn ook vele verschillende soorten transport te bedenken. Tot deze vele soorten transport rekenen we ook het vervoer van grondsoorten, zoals aarde, zand en grind. Er zijn heel wat scenario’s te bedenken waarin deze grondsoorten getransporteerd moeten worden. Maar of het nu om veel of weinig grond gaat, aarde om uw tuin mee aan te leggen, zand om uw  straatje op te hogen of grind om uw parkeerplaats mee te bedekken, al deze grondsoorten voor al deze doeleinden kunnen door professionals worden vervoerd naar de door u uitgekozen locatie. Dit is zowel mogelijk voor particulieren als voor bedrijven, zoals hoveniers en aannemers. Indien u grond laat transporteren, wilt u natuurlijk dat dit goed en zorgvuldig wordt aangepakt door het bedrijf dat u inschakelt. Wij van Offerteplek helpen u graag bij het vinden van het juiste bedrijf voor uw transportvraag. U hoeft enkel ons online aanvraagformulier voor offertes in te vullen en wij zorgen ervoor dat u offertes ontvangt van meerdere bedrijven waar u een keuze uit kunt maken.

Zand transporteren van A naar B

Het kost ontzettend veel tijd en moeite om een grote hoop zand te verplaatsen naar de gewenste locatie. Het verplaatsen van grond is dan ook arbeidsintensief werk. Niet iedereen heeft deze tijd, of is lichamelijk in staat om deze arbeid te verrichten. Dan is het natuurlijk ook nog mogelijk dat u gewoonweg geen zin hebt in dit zware werk. Gelukkig bestaat er een gemakkelijkere manier om uw grond van plaats A naar plaats B te krijgen, namelijk door middel van transport. Transportwagens van professionals beschikken over kranen met een grote reikwijdte. Zo kan het zand dat u verplaatst wilt hebben gemakkelijk worden opgeschept en weer worden gestort op de gewenste locatie. In de tussentijd kunt u lekker een kopje koffie drinken totdat het werk gedaan is. Heerlijk!

Zelf grond aanleveren, of nog bestellen

Veel transportbedrijven die gespecialiseerd zijn in het transporteren van grondsoorten, kunnen ook hun eigen grond aan u leveren. Vermeld u daarom alstublieft duidelijk in uw offerte aanvraag of u de grond die u getransporteerd wilt hebben, al in uw bezit hebt of dat deze nog aangeleverd dient te worden. Veel transportbedrijven kunnen dit namelijk leveren, maar niet allemaal. Bedrijven die de grondsoorten wel aanleveren, doen dit los in kippers of kiepwagens of in zogenaamde big bags. Dat zijn zakken van 1 kubieke meter, 0,5 kubieke meter of 25 kilogram inhoud.

De regelgeving van het transport van grondsoorten

De regels voor het transporteren van grondsoorten zoals zand en potaarde worden steeds verder aangescherpt. Hierdoor wordt het voor bedrijven steeds moeilijker om hun werk te mogen doen en dienen zij in het bezit te zijn van verschillende vergunningen. De bedrijven die bij Offerteplek zijn aangesloten, zijn allen in het bezit van alle benodigde vergunningen. Ook de wagens waar zij gebruik van maken, zijn allemaal goedgekeurd. U hoeft er dus niet aan te twijfelen of de bedrijven die u inhuurt via Offerteplek ook daadwerkelijk betrouwbaar zijn.

Hoe Offerteplek u van dienst kan zijn

Heeft u grondsoorten liggen, zoals zand, grind, tuinaarde of schelpen die u vervoerd wilt hebben van de ene plek naar een andere gewenste locatie en wilt u dit laten doen door een professional? Zoek dan niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres. Wacht niet langer en vul vandaag nog ons online aanvraagformulier voor offertes in. Het is geheel gratis en vrijblijvend. Wij zorgen er vervolgens voor dat u offertes ontvangt van verschillende plaatselijke bedrijven die uw klus maar al te graag voor u willen klaren. U kiest zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de voordeligste deal en zo geld besparen. Dat is wel zo prettig.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957