Gekoeld transport

Laat uw bederfelijke producten gekoeld of gevroren vervoeren door een bekwaam bedrijf en waarborg zo de conditie van uw goederen.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Gekoeld transport

Sommige waren hebben een beperkte levensduur en moeten dus gekoeld of gevroren vervoerd worden. Dat is gelukkig ook mogelijk. U kunt uw goederen laten vervoeren binnen Nederland, maar ook naar andere landen binnen Europa, bijvoorbeeld naar Frankrijk,  of zelfs daarbuiten. Ook transport van het buitenland naar Nederland behoort tot de mogelijkheden. Als u uw goederen laat transporteren, of dit nou gekoeld of bevroren plaats moet vinden, u wilt natuurlijk dat dit goed en zorgvuldig gebeurt. Daarnaast moet het snel en efficiënt gaan. Wij van Offerteplek helpen u graag bij het vinden van het juiste bedrijf voor uw transportvraag. U hoeft alleen ons online formulier voor offertes in te vullen en u ontvangt spoedig offertes van verschillende bedrijven die uw waren gekoeld voor u kunnen transporteren.

Waar kunnen uw gekoelde of gevroren producten naartoe vervoerd worden?

Vlees, vis, aardappelen, groenten en fruit of ijs. Het zijn allemaal voorbeelden van goederen die gekoeld of gevroren vervoerd moeten worden om ze in topconditie te houden. De bedrijven die bij ons zijn aangesloten, kunnen uw goederen gekoeld of gevroren transporteren naar elke gewenste locatie in binnen- en buitenland. Zo kan er vervoerd worden naar warenhuizen, maar ook havens, groothandels, retailers, distributiecentra en koel- en vrieshuizen behoren tot de mogelijkheden. Ook goederen die hier in Nederland aankomen bij de Rotterdamse haven vanuit Brazilië, Costa Rica of Zuid-Afrika kunnen naar elke gewenste locatie in Nederland worden getransporteerd.

Gekoeld en gevroren transport over zee

Het meeste geconditioneerde transport vindt plaats over de weg in vrachtwagens. Maar ook transport in speciale containers over zee is mogelijk. Gekoeld transport over zee neemt de  laatste jaren toe in populariteit. Gemiddeld wordt elke 70 seconden een container op de kade in Nederland gelost die koel- of vriesproducten bevat. Het overgrote merendeel hiervan komt aan in de Rotterdamse haven, de rest in Vlissingen. Een deel van deze lading blijft in ons land, terwijl de rest weer verder reist. Vele mensen gingen u dus voor om hun gekoelde producten op deze manier te vervoeren.
Gekoeld transport over zee vindt plaats door middel van speciale koelschepen, of anderzijds in koel- of vriescontainers op containerschepen. Dat laatste komt verreweg het meeste voor.

Gekoeld transport per vliegtuig vervoerd

Bloemen, voedingsmiddelen, farmaceutische middelen en medische producten zijn waren die gekoeld getransporteerd kunnen worden door de lucht. Gekoeld transport in vliegtuigen door de lucht is wel een uitdaging voor de transporteerder. In veel gevallen bestaat er namelijk een groot verschil tussen de temperatuur op het vertrekpunt en op de plaats van bestemming. Maar voor een bekwaam bedrijf is deze uitdaging zeker niet te groot om uw goederen in goede conditie aan te laten komen op de gewenste bestemming. De meest gebruikte oplossing om uw goederen goed te vervoeren is door middel van het gebruik van droogijs. Maar er bestaan ook andere mogelijkheden. Zo kan de koeling ook geschieden door middel van cold chain oplossingen waarbij uw producten worden gekoeld door de maatschappij die ze vervoert, of door een combinatie te maken van EPS dozen, gelpacks en optionele absorptiematerialen.

Hoe Offerteplek u van dienst kan zijn

Heeft u goederen die gekoeld of gevroren bewaard moeten worden en wilt u deze getransporteerd hebben? Dat kan zeker. Wacht niet langer en vul vandaag nog ons online formulier voor offertes in. Het is geheel gratis en vrijblijvend. U vult eenvoudigweg uw gegevens in en geeft een omschrijving van uw transportvraag en wij maken het mogelijk dat u weldra offertes ontvangt van verschillende bedrijven die u met deze transporttaak kunnen en willen helpen. U bepaalt vervolgens zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Zo kunt u kiezen voor de voordeligste deal en zo geld besparen. Dat is wel zo prettig.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957