Parket

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen in uw woning? Overweeg dan te kiezen voor parket.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Parket

De vloer is een onderdeel van het huis dat veelvuldig wordt gebruikt. Elke dag lopen we er overheen en maken we er zo gebruik van. De vloer behoort dan ook tot het lijstje van dingen die we goed en degelijk willen hebben. Met al dat gebruik dat we ervan maken, is het dan ook niet gek dat een vloer na verloop van tijd versleten is en aan vervanging toe is. Of misschien gaat u verhuizen en moet er een nieuwe vloer in uw huis of appartement komen te liggen. Dat zijn goede redenen om ervoor te kiezen om een parketvloer te laten leggen in uw woning. Parket is een populaire keuze voor een vloer. Dat is ook niet raar als u bedenkt dat parket immers verscheidene voordelen kent. Indien u op zoek bent naar een bekwame vakman die voor u de parketvloer kan leggen in uw huis of appartement, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Offerteplek brengt u graag in contact met goede professionals die u maar al te graag helpen bij het klaren van uw klus.

Wat is een parketvloer precies?


Voordat we stilstaan bij de verschillende voordelen van een parketvloer, zullen we eerst ingaan op de vraag wat een parketvloer nou precies inhoudt.  Een parketvloer is een natuurproduct. Het is namelijk een vloer die gemaakt is van hout. Parket wordt daarom ook nog wel eens een (echte) houten vloer genoemd. Voor een parketvloer kunnen verschillende soorten hout worden gebruikt. Frans eiken is in Nederland een populaire keuze. De vloerdelen van parket komen in verschillende formaten en kunnen zo in een systeem worden gelegd.

Verschillende soorten


Er bestaan verschillende soorten parketvloeren. Om te beginnen is er de massieve parketvloer. Deze bestaat uit massief houten planken die na het leggen moeten worden geschuurd en daarna moeten worden gelakt of in de olie moeten worden gezet. Een vloer van massief parket wordt ook wel onverwoestbaar genoemd. Massief parket komt in verschillende diktes van 6 millimeter tot wel 22 millimeter.

De andere variant is de lamelparketvloer. Lamelparket bestaat uit samengestelde planken die in de fabriek al bewerkt zijn door ze te lakken of te oliën. Hierdoor is het niet vaak meer nodig om ze na het leggen te behandelen. Aan de lucht gedroogde olie vormt hierop een uitzondering. Deze moet na het leggen nog in de olie worden gezet.  Lamelparket is in verscheidene uitvoeringen te verkrijgen. Hierbij kunt u denken aan geborsteld, gerookt, handgeschraapt of gebeitst. Het beitsen kan in verschillende kleuren of kleureffecten gebeuren.

De voordelen van een parketvloer


Zoals we al eerder naar voren hebben gebracht, kent een parketvloer verscheidene voordelen om op de vloer te hebben liggen.
Om te beginnen heeft parket een warme uitstraling. Het is dus ideaal om het hele huis een warme uitstraling mee te geven met de mooie houtkleuren.
Verder is hout een natuurproduct. Dat betekent dat geen twee planken hetzelfde zijn, en daardoor ook geen twee vloeren. U hebt dus altijd een unieke vloer op de grond liggen indien u voor een parketvloer kiest.
Parket is ook goed isolerend. Het ziet er dus niet alleen warm uit, het voelt ook daadwerkelijk warm aan.
Tot slot zorgt parket voor een meerwaarde van uw woning.

Hoe kan Offerteplek u helpen?


Wilt u een nieuwe parketvloer laten leggen in uw huis of appartement? Wacht dan niet langer en vul vandaag nog ons online aanvraagformulier in om offertes aan te vragen bij de bij ons aangesloten vakmensen. U ontvangt dan spoedig offertes per mail van professionals die u maar al te graag helpen bij het klaren van uw klus. Heel eenvoudig!

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957