Auto transport

Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes aan:

Heeft u één of meerdere auto's die getransporteerd moet of moeten worden? Vraag dan een auto transporteur om hulp.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Auto transport

Het kan voorkomen dat u een auto hebt die van A naar B moet worden vervoerd. Bijvoorbeeld omdat u als particulier uw droomauto in het buitenland hebt gekocht en deze naar uw huis moet worden getransporteerd. Of omdat u als bedrijf vele honderden auto’s importeert en exporteert. In beide gevallen hebt u een vakkundig bedrijf nodig dat u helpt bij het klaren van uw klus. Offerteplek kan u daarbij helpen. Wij brengen u geheel vrijblijvend in contact met bekwame professionals die uw voertuig of uw voertuigen maar al te graag naar de plaats van bestemming brengen.

Wat u kunt laten transporteren

Of u nou autotransport nodig hebt voor één auto of voor honderd auto’s en of u nou een particulier, een bedrijf of een overheidsinstantie bent, voor iedereen bestaat er passend autotransport en wij kunnen u helpen om het juiste bedrijf te vinden dat dit voor u kan regelen. U kunt uw auto waar en wanneer u maar wilt laten transporteren. Voor elk tijdstip en voor elke dag van de week bestaan er mogelijkheden. Zowel transport van personenauto’s als van vrachtwagens behoren tot de mogelijkheden. Transport van een leaseauto, een heftruck of een veegmachine, u kunt het zo gek niet bedenken of het kan getransporteerd worden door de bedrijven die bij ons zijn aangesloten.

Ook wanneer uw auto beschadigd is geraakt bij een ongeval, kan autotransport voor u uitkomst bieden. Als de auto dusdanig is beschadigd dat deze zelf niet meer kan rijden of waardoor het niet meer verantwoord is dat de auto de weg op gaat in de huidige staat, kan het transportbedrijf uw auto voor u vervoeren. Zo kan uw voertuig naar uw huis, een autoherstelbedrijf of een garage worden getransporteerd voor u. De wagen zal dan in de meeste gevallen worden opgehaald met behulp van een krik door de ophaalwagen.

Uw auto kan binnen Nederland worden getransporteerd, maar ook wereldwijde transport behoort tot de mogelijkheden. Indien u uw auto vervoerd wilt hebben naar een overzeese locatie zoals Schotland of Engeland, kan het transport gecombineerd worden met zeevracht.

Hoe uw auto wordt vervoerd

Het transport van auto’s vindt doorgaans plaats met behulp van autotransportwagens. Transport met een autotransportwagen heeft vele voordelen ten opzichte van andere vormen van transport. Niet in de laatste plaats in het milieuvriendelijker dan vervoer op een andere manier doordat er meerdere auto’s tegelijkertijd vervoerd kunnen worden. Ook is het zonder twijfel de goedkoopste manier van vervoeren. Dat is wel zo prettig, zeker indien uw auto een lange reis door Europa voor de boeg heeft.

Verzekering

Tijdens het transport kan er natuurlijk iets mis lopen. Het kan dan gebeuren dat uw voertuig schade oploopt. Daarom is uw auto verzekerd tijdens het transport. Bij zeer exclusieve auto’s kan het mogelijk zijn dat er een aanvullende verzekering nodig is. Dit is in verreweg de meeste gevallen met het bedrijf dat het transport voor u regelt te bespreken en te regelen. Uiteraard zullen de chauffeurs alles op alles zetten om schade aan uw auto te voorkomen.

Hoe Offerteplek u kan helpen

Heeft u een auto die vervoerd moet worden? Dat is geen enkel probleem. Wacht niet langer en vul vandaag nog geheel vrijblijvend ons online aanvraagformulier in voor offertes en ontvang spoedig offertes van verschillende bekwame bedrijven die bij ons zijn aangesloten die uw auto maar al te graag voor u naar de gewenste locatie vervoeren. U kiest zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Op deze manier kunt u ook eenvoudig de voordeligste aanbieder van de vervoersdienst kiezen. Dat scheelt in de portemonnee en dat is wel zo prettig. Zo houdt u geld over voor andere dingen.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957