Klussen gezocht? Laat uw bedrijf groeien!

De goedkoopste van Nederland!

Klussen gezocht? Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en daarom zijn wij de perfecte aanvulling op uw bedrijf. Laat ons uw leadmachine worden. Laat Offerteplek voor u werken. 

  • Zéér scherpe prijs per offerte aanvraag
  • U bepaalt waar u op reageert
  • Een continue stroom van nieuwe leads

Schrijf u direct vrijblijvend in!

1
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn
Wachtwoord moet minimaal 8 karakters lang zijn
Volgende stap
Vul hier je bedrijfsnaam in
Vul hier je KVK-nummer in
Selecteer een optie
Selecteer een optie
Selecteer een optie
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Aanmelden

Krijg meer klussen met behulp van Offerteplek

Offerteplek is een specialist in het verzamelen van kwalitatieve leads voor bedrijven. Voor veel bedrijven is online marketing een taak die niet of slechts gedeeltelijk wordt uitgevoerd. Offerteplek biedt een oplossing door het werk van online marketing uit handen te nemen. Met behulp van sterke artikelen in Google en gerichte advertenties op verschillende platforms weten wij consumenten aan te trekken die op zoek zijn naar uw diensten.

Inmiddels zijn er verschillende platforms waarop u zich kunt aanmelden. Deze platforms hebben allen gemeen dat ze leads voor uw bedrijf genereren. Wat maakt Offerteplek dan zo anders?

Hou zelf de controle

Bij ons geen vast aantal offerte opdrachten per maand. Via Offerteplek krijgt u toegang tot alle binnenkomende aanvragen waarop u zelf kan reageren. U houdt zelf de controle.

Wij snappen dat niet alle aanvragen binnen uw vakgebied interessant voor u hoeven te zijn. Waarom zou u er dan voor betalen? Precies, dat wilt u niet.

Kies de beste aanvragen eruit en start met het scoren van klanten!

Lage kosten per lead

Nieuwe leads binnenkrijgen is top, maar het moet niet ten koste gaan van alles. Kortom: het moet u niet teveel kosten.

Daarom werken wij met vaste en scherpe prijzen per lead. Wij doen niet aan variërende kosten per branche. Elke branche en elke ondernemer betaalt dezelfde lage prijs voor een lead, ongeacht de grootte van een klus.

Daarnaast willen wij het nog interessanter voor u als ondernemer maken. Wanneer u veel gebruik maakt van ons platform kunt u profiteren van interessante staffelkortingen!

Benieuwd naar onze offertes en prijzen? Meld u vandaag nog aan als bedrijf!

Wij informeren de consumenten

Bezoekers van onze website komen binnen op verschillende landingspagina's. Deze pagina's gaan over allerlei onderwerpen, maar natuurlijk voornamelijk over de werkzaamheden die zij via Offerteplek kunnen laten uitvoeren door de aangesloten ondernemers.

Op deze pagina's informeren wij bezoekers zoveel mogelijk over de minimaal te verwachten kosten en andere relevante informatie.

Proactieve controle door onze medewerkers

Offerteplek heeft als beoogd doel, dat de bij ons aangesloten ondernemers zoveel mogelijk uit Offerteplek halen. Daarom houden we zelf regelmatig controles onder bezoekers die een aanvraag plaatsen.

We doen navraag over de aangeboden offertes en bijbehorende prijzen. Wanneer we constateren, dat bedrijven onder een minimale marktprijs werken, zullen wij de desbetreffende bedrijven hierop aanspreken. Bij herhaling zullen wij genoodzaakt zijn om deze bedrijven uit te sluiten van ons platform.

De consument wil uiteraard een goede prijs. Dit mag natuurlijk niet ten koste gaan van ondernemers. Offerteplek is voorstander van nette en eerlijke concurrentie op dit platform.

Meld u aan als bedrijf en probeer het gratis uit

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957

× Direct contact met één van onze topbedrijven Available from 08:00 to 18:00