(Sta)caravan transport

Dient uw caravan getransporteerd te worden? Twijfel dan niet langer en vraag een transporteur om hulp.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

(Sta)caravan transport

Tegenwoordig zijn we altijd druk, druk, druk in de weer met van alles en nog wat. Werk, sport, gezin, hobby’s, er is altijd wel iets wat onze aandacht vergt. Eens in de zoveel tijd bent u dan ook  gewoon toe aan een lekkere vakantie. Even helemaal niets moeten en de boel de boel laten. Gewoon lekker op pad met de caravan en deze fijn op de camping neerzetten gedurende de hele zomer. Dit kan gewoon binnen ons eigen vertrouwde Nederland, maar dat hoeft natuurlijk niet. Niets verplicht u om binnen onze landsgrenzen te blijven. U kunt dus ook fijn op vakantie naar het buitenland, met uw caravan. Het is ook mogelijk dat u van plan bent om uw intrek te doen in een stacaravan. Dit kan tijdelijk zijn als vakantiewoning, maar dit kan ook permanent. Het is niet ondenkbaar dat u wel een beetje hulp kunt gebruiken bij het op locatie krijgen van uw caravan. Bijvoorbeeld omdat u niet over een auto beschikt die deze kan trekken. Offerteplek kan u daarbij helpen. Via ons kunt u in contact komen met bedrijven die uw caravan voor u kunnen en willen transporteren.

Het laten vervoeren van uw caravan of stacaravan

Het is niet voor iedereen weggelegd om zelf zijn of haar eigen caravan of stacaravan te transporteren. Hiervoor is een auto nodig die de caravan kan trekken. Niet alle auto’s zijn hiervoor geschikt. Caravans worden door transportdiensten over het algemeen met een dieplader getransporteerd. Een dieplader is een soort oplegger die gebruikt wordt voor het vervoer van grote, hoge en ondeelbare voorwerpen. Een caravan kan ook per trailer vervoerd worden. Het is afhankelijk van het formaat en het gewicht van de caravan hoe deze het beste vervoerd kan worden.

De transporteur zorgt ervoor dat uw caravan, stacaravan of camper op de gewenste dag naar de gewenste plaats wordt gebracht. Het enige dat u zelf nog hoeft te doen is de deze zo neerzetten dat het bedrijf de caravan goed kan bereiken met haar vervoersmiddel waarmee ze uw caravan gaat vervoeren. U zorgt ervoor dat de steunpoten erop zijn gedraaid met de dissel in de rijrichting bezorgt de transporteur de sleutel van de dissel, dan regelt de transporteur de rest.

Wat ook mogelijk is, is dat u de caravan alleen maar op locatie wilt laten brengen, maar helemaal niet zelf ook naar die plek wilt gaan en u dus alleen de caravan af wilt laten leveren. Of u hebt net een caravan gekocht die nog naar u toe gebracht moet worden. Of misschien is uw vakantie ten einde en dient uw caravan weer terug naar de opslagplaats te worden gebracht. Ook in deze gevallen is een transportdienst een uitkomst. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over het transport van uw caravan.

Uw caravan kan binnen Nederland moeten worden vervoerd, maar ook vervoer van of naar het buitenland, zoals naar landen zoals Spanje, Marokko of Frankrijk, wat allemaal populaire vakantiebestemmingen zijn, behoort tot de mogelijkheden.

Hoe Offerteplek u kan helpen

Heeft u een caravan of stacaravan die vervoerd moet worden? Dat is geen enkel probleem. Wacht niet langer en vul vandaag nog ons online aanvraagformulier in voor offertes en ontvang spoedig offertes van verschillende bekwame bedrijven die uw caravan of stacaravan maar al te graag voor u naar de gewenste locatie vervoeren. U kiest zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Op deze manier kunt u ook eenvoudig de voordeligste aanbieder van de vervoersdienst kiezen. Dat scheelt in de portemonnee en dat is wel zo prettig. Zo houdt u geld over om aan uw welverdiende vakantie te besteden die u in uw caravan door gaat brengen.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957