Verhuizing: Een nieuwe start

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf? Wij helpen u graag bij die zoektocht.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Verhuizing

Verhuizen: vrijwel iedereen maakt het wel eens mee in zijn of haar leven. Sommige mensen verhuizen dikwijls, andere slechts eenmaal in hun leven. Enkele mensen gaan slechts een straat verderop wonen en nemen veel spullen mee, terwijl anderen naar een heel ander land emigreren en maar een handjevol van hun spullen met zich mee verhuizen en de rest in Nederland achterlaten. Verhuizen is er dus in zoveel vormen en zoveel maten. Maar wat al deze mensen met elkaar gemeen hebben, is dat zij  spullen in hun bezit hebben die moeten worden vervoerd. Daar is een verhuisbedrijf voor nodig. Offertepluk help u graag bij het vinden van het juiste bedrijf voor uw verhuizing.

Een verhuisbedrijf inschakelen

Verhuizen is een stressvolle aangelegenheid en het is dan ook fijn om niet alles alleen te hoeven doen. U kunt daarom een verhuisbedrijf inschakelen om tijd en moeite te besparen. Het laden en lossen van de verhuiswagen is vanzelfsprekend het werk van de verhuizers, maar je kunt ze vaak ook inhuren voor het inpakken van spullen en het demonteren en het weer hermonteren van meubels. Bij kleine verhuizingen is een lokaal verhuisbedrijf doorgaans prima in staat om de klus op zich te nemen. Voor hele grote verhuizingen beschikken zij echter niet altijd over de benodigde mankracht en dan is het dus beter om een landelijk bedrijf in te schakelen omdat die doorgaans veel groter zijn en over meer mankracht beschikken.

Wat kost een verhuizing?

Elk bedrijf heeft zo haar eigen tarieven, maar er zijn factoren die elk bedrijf meeneemt in de prijsopgave. Het gaat dan om de grootte van de verhuizing en het aantal verhuizers dat daarvoor nodig is, de transportkosten en de grootte van de benodigde verhuiswagen en tot slot de reisafstand. Sommige bedrijven brengen ook voorrijkosten in rekening. Het grootste deel van de prijs zal voortkomen uit arbeidskosten en dat hangt dus af van het aantal verhuizers dat er nodig is om uw klus te klaren. Gemiddeld zijn er drie verhuizers nodig voor een soepele verhuizing.
Het verhuisbedrijf zal bepalen welk formaat verhuiswagen er nodig is om al uw spullen te kunnen vervoeren. Bij een zeer grote verhuizing zal er ook een grote verhuiswagen nodig zijn. Bij kleinere verhuizingen volstaat een kleinere wagen en die zal in alle gevallen goedkoper zijn.
Veel verhuisbedrijven zullen voorrijkosten in rekening brengen. Het is in dat geval belangrijk om te kijken naar de afstand tussen het verhuisbedrijf en de woning. Het komt wel vaak voor dat u enkele kilometers gratis krijgt. Bij een lokaal verhuisbedrijf zal dit aantal lager liggen dan bij een landelijk bedrijf.  Ook kunnen er kosten bijkomen voor een eventuele parkeervergunning of parkeerontheffing. Voor verhuizingen die met spoed plaats moeten vinden en verhuizingen in het weekend worden doorgaans ook extra kosten in rekening gebracht.

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland is een grotere klus dan binnen Nederland verhuizen. Veel mensen proberen dit in hun eentje te regelen, maar komen er dan achter dat er toch meer bij komt kijken dan in eerste instantie gedacht en dat het dus prettig kan zijn om een verhuisbedrijf in te schakelen. Sommige internationale verhuizingen kunnen geheel plaatsvinden over de weg. Voor andere verhuizingen is zeevracht of zelfs luchtvracht nodig. Luchtvracht is wel verreweg de duurste vorm van reizen. Houd er bij internationale verhuizingen rekening mee dat uw spullen ook veel langer onderweg zullen zijn.

Hoe Offerteplek u kan helpen

Gaat u verhuizen en heeft u spullen die u mee wilt nemen naar uw nieuwe woning? Dat is geen enkel probleem. Wacht dan niet langer en vul vandaag nog geheel vrijblijvend ons online formulier in voor offertes. U ontvangt dan spoedig offertes van verschillende bedrijven die u maar al te graag willen en kunnen helpen bij uw verhuizing. U kiest zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Op die manier kunt u ook het bedrijf kiezen met de laagste tarieven. Dat is fijn voor de portemonnee, want dat betekent dat u geld overhoudt om uw nieuwe woning in te kunnen richten. Dat is wel zo prettig.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957