Meubels spuiten

Laat uw meubelstuk nieuw leven inblazen door het te laten spuiten.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Meubels laten spuiten

Soms zijn meubels hoognodig toe aan een beetje extra zorg en aandacht. Dit kan geboden worden in de vorm van uw meubelstuk te laten spuiten. Een meubelstuk nieuw leven inblazen door een versleten afwerking te vernieuwen of bijvoorbeeld een kast of tafel een nieuw kleurtje geven. Zijdeglanslak, hoogglanslak of matlak, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dat is natuurlijk niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens heel gemakkelijk. Want wanneer u heel tevreden bent met de meubels zelf of misschien wel uw keuken, maar de kleur u niet helemaal meer aanstaat, is het wel zo fijn als die gewoon aangepast kan worden.

Kleuradvies


Voordat u uw meubelstukken of keukenkastjes laat overspuiten kan het heel zinvol zijn om kleuradvies in te winnen. Want goed kleuradvies kan voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan doordat de kleur u toch niet zo mooi vindt staan bij de rest van het interieur als u op voorhand had gedacht, wat natuurlijk een reden is voor grote teleurstellingen.
Hoe kan kleuradvies in zijn werk gaan? Misschien hebt u zelf al een kleur gekozen van een kleurenwaaier. U krijgt dan stalen te zien van hoe de door u gekozen kleur of kleuren er in afwerking uit komen te zien. Aan de hand daarvan wordt bepaald of het door u gewenste resultaat haalbaar is. Als u nog geen specifieke kleur hebt gekozen, maar wel grofweg een idee hebt van wat u wilt, kunnen vakmensen soms ook een uitkomst bieden. U kunt stalen of een moodboard van wat u mooi vindt en foto’s van de rest van uw interieur aan de professionals laten zien. Zij helpen u dan bij het maken van uw definitieve kleurkeuze. Natuurlijk blijft de uiteindelijke keuze natuurlijk altijd voor uzelf.

Wat kunt u laten spuiten?


Met het spuiten van meubels kunt u alle kanten op. U kunt dan ook allerlei meubels laten spuiten. Denk hierbij aan kasten, dressoirs, tafels, keukenkastjes en –frontjes, badkamermeubels, radiatoren, bedden, lampen, maar ook kantoormeubelen zoals bijvoorbeeld vergadertafels of tuinmeubelen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Tot de materialen die u kunt laten spuiten behoren hout, riet, aluminium, ijzer, gietijzer, koper, staal, messing, roestvrijstaal en verchroomd metaal, maar ook kunststof en keramiek.

Waarin kan worden gespoten?


 Niet alleen in wat je kunt spuiten zijn er veel mogelijkheden, maar ook waarin je wilt spuiten kun je alle kanten op. Kleurlak in elke gewenste kleur, matlak, zijdeglanslak of hoogglanslak. U kunt ook laten spuiten in een blanke lak om een vernislaag aan te laten brengen. De kleur van het hout blijft dan zichtbaar. Ook hier kunt u kiezen voor matlak, zijdeglanslak of hoogglanslak. Een andere optie is kleurbeitsen en daarna voorzien van een laag blanke lak. Het beitsen geeft het hout een aangepaste kleur, maar de tekening van het hout blijft wel zichtbaar. Tot slot kunt u laten spuiten in metallic- en effectlakken.

Uw lederen bankstel weer als nieuw


Het behoort zelfs tot de mogelijkheden om uw lederen bankstel te laten spuiten om deze weer als nieuw te maken. Op deze manier geeft u uw versleten bankstel een heel nieuwe uitstraling. Het is mogelijk dat het leer verkleurd is of dat na verloop van tijd de lak is gaan slijten. Het is ook mogelijk om een bank met een afwerking die nog van goede kwaliteit is opnieuw te voorzien van een verfje omdat de huidige kleur van uw bank niet goed aansluit op uw interieur. Zo hoeft u dus geen afscheid te nemen van een bank waarvan het zitcomfort nog prima is en welke u nog heel goed bevalt omdat het model precies uw smaak is. Het opnieuw spuiten van uw bankstel is dan veel goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe.

Heeft u een meubelstuk dat u wilt laten spuiten, wacht dan niet langer en vul onderstaand contactformulier in. U ontvangt dan spoedig offertes van professionals die u kunnen helpen met uw klus.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957