Schade keuken

Laat schade aan uw werkblad, keukenkastjes, ladefrontjes of een andere vorm van schade repareren door een professional.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Schade aan uw keuken

Een keuken wordt vaak intensief gebruikt. Het is niet zo gek dat deze op den duur beschadigd kan raken. Er is dan ook veel dat beschadigd kan raken in een keuken en dit kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan brandschade door een vlam in de pan, of aan leidinglekkage, maar ook krassen en deuken kunnen gemakkelijk ontstaan in de keuken. Gelukkig bestaat er voor al deze problemen een oplossing. Er zijn bedrijven die erin gespecialiseerd zijn om deze problemen voor u op te lossen zodat u weer een mooie keuken hebt zoals u gewend bent. Ook keukenschade in een caravan of camper kan gerepareerd worden. Offerteplek helpt u graag bij het vinden van de juiste professionals voor uw klus. U hoeft enkel ons online aanvraagformulier voor offertes in te vullen en wij zorgen ervoor dat u spoedig offertes ontvangt van bedrijven die u met het oplossen van de schade aan uw keuken kunnen helpen.

Het vervangen van de keuken, een goed idee?

Stel, u hebt een keuken die beschadigd is geraakt, maar u wilt niet uw gehele keuken vervangen. Dat is begrijpelijk. Het vervangen van een hele keuken is niet alleen duur, het zorgt ook voor veel overlast. Daarnaast is het ook nog eens belastend voor het milieu. Enkel het kapotte onderdeel van de keuken vervangen lijkt misschien een goed idee, maar ook dit kan problemen met zich meebrengen. Zo kan het nog gebeuren dat de onderdelen die u besteld hebt niet leverbaar zijn of dat wel zouden moeten zijn, maar alsnog niet worden geleverd waardoor u het tijdelijk zonder moet stellen en nog langer geen gebruik kunt maken van uw keuken. In andere gevallen bent u in een huis ingetrokken waar de keuken al in zat en weet u dus niet waar deze toendertijd is gekocht en dus weet u ook niet waar u nu terecht kunt voor nieuwe onderdelen.  Gelukkig hoeft dit alles geen probleem te zijn omdat uw keuken in de meeste gevallen gewoon te repareren is, of het nou om een keukenkastje, een ladefront of een aanrechtblad gaat.

Schade aan het aanrechtblad

Een veel voorkomende vorm van schade in de keuken is schade aan het keukenblad. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door het rechtstreeks plaatsen van een hete pan op een wekblad van laminaat waardoor brandschade ontstaat, of door het plaatsen van een hete pan op een aanrecht van hout waardoor er een zwarte brandblaar achterblijft. Ook kan een stukje uit een werkblad van natuursteen of composiet zijn gestoten. Ook scheuren in een werkblad van natuursteen, composiet of acryl kunnen voorkomen. Een andere veel voorkomende vorm van schade aan het werkblad is schade die is ontstaan door een bijtend reinigingsproduct. Maar vrees niet, want al deze vormen van schade kunnen door professionals worden opgelost. Zo kunnen scheuren bijvoorbeeld worden opgelost door dat stukje werkblad te frezen en vervolgens op te vullen met vulmiddel en uit te laten harden met ultraviolet licht.

Schade aan kastjes en ladefronten

Kasjes kunnen gemakkelijk krassen en deuken oplopen die er lelijk uitzien en afbreuk doen aan uw anderzijds mooie keuken. Ook kunnen keukenkastjes na verloop van tijd verkleuren. In het geval van waterschade door een gesprongen leiding kan het hout van de kastjes gaan uitzetten en vervormen. Uiteindelijk kan er zonder reparatie ook houtrot ontstaan. Schroeischade aan een kastje komt ook veelvuldig voor. Dit gebeurt bijvoorbeeld door vlam in de pan. Hierdoor smelt het folie van het kastje of het ladefrontje. Ook blijft er dan roet achter op het hout.

Bij schade aan een keukenkastje of een ladefrontje is het in veel gevallen voldoende om door het folie dat erop zit te vervangen of door de keukenkastjes een andere kleur te spuiten zodat er niets meer zichtbaar is van de schade.

Hoe Offerteplek u van dienst kan zijn

Heeft u een beschadigde keuken en wilt u dit laten herstellen door bekwame vakmensen? Dat kan zeker. Wij van Offerteplek helpen u graag bij het in contact komen met een professional. U hoeft enkel geheel vrijblijvend en gratis ons online formulier voor offertes in te vullen en u ontvangt dan snel offertes van bedrijven die uw klus maar al te graag voor u willen klaren. U bepaalt zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het bedrijf met de goedkoopste deal en zo geld besparen. Dat is wel zo prettig.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957