Meubels stofferen

Uw bank, stoel of fauteuil een nieuwe stof? Kies uw professional voor de uitvoering en beleef er nog jaren plezier aan.

 

Herstoffering

Vlekken op de stof of het leder, versleten stoffering, kleuren die niet meer bij het interieur passen of beschadiging aan de hoes? Schrijf uw meubel niet af, maar laat u informeren over de mogelijkheden om uw meubels opnieuw te laten stofferen. Een meubel is namelijk meer dan een gebruiksvoorwerp. Herstoffering is doorgaans goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe meubelen. Bevalt uw stoel of bank u goed? Dan is een herstoffering zeker een oplossing.

Bij een herstoffering wordt meteen de binnenkant van uw meubel nagekeken en zo nodig worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Nadat uw meubel opnieuw is gestoffeerd, is deze zo goed als nieuw en bent u opnieuw verzekerd van jaren zitplezier. Uw meubelstuk staat er binnen de kortste keren als nieuw bij.

Andere uitstraling

Past uw stoel of bank niet meer in uw interieur? Maar bent u gehecht aan uw meubel en wilt u deze niet wegdoen? Dan kunt u uw stoel of bank volledig aanpassen aan uw wensen.

Een stoffering beperkt zich uiteraard niet enkel tot een bank of een stoel. Zo kunt u ook denken aan stoffering van kussens voor uw boot of caravan, tuinmeubelen, horecakussens of projectstofferingen.

Stoffen

Er zijn vele stoffen om uit te kiezen. Behalve uit bepaalde merken kunt u ook kiezen uit soorten stoffen als:

- Leder

- Kunstleder (Skai)

- Alcantara

- Microvezel

- Wol

- Katoen

- Trevira

Binnen deze soorten stoffen zijn er nog vele mogelijkheden te kiezen uit onder andere kleuren, dikte en patronen, maar ook bepaalde eigenschappen als waterafstotend, UV-straling bestendig of schimmelwerend.

Niet iedere gewenste stof is geschikt voor uw meubel, auto, caravan, camper of boot. Uw stoffeerder heeft alle kennis in huis om u daarover te informeren en te adviseren.

Meubelmaker

Een meubelmaker is in staat om uw waardevolle meubelen snel en vakkundig te repareren en/of te herstofferen. Uw meubelen krijgen een compleet nieuw uiterlijk, zodat u hier nog jarenlang van kunt genieten. Of het nu een bank, eetstoel, fauteuil, caravanbank, loungestoel of autostoel betreft, bestaande uit stoffering van stof of leer, uw meubelmaker geeft ze een tweede leven met een herstoffering.

Atelier

In een aantal gevallen vindt een herstoffering plaats in het atelier van een meubelstoffeerderij. Het atelier is uitgerust met allerlei machines en materiaal om een aantal bewerkingen en reparaties mogelijk te maken. Toch is het ook regelmatig mogelijk om een (gedeeltelijke) herstoffering op locatie uit te voeren. Dit kan per situatie verschillen.

 

Vul het bijgaande formulier zo volledig mogelijk in, voorzien van eventuele foto’s, en laat u informeren over de mogelijkheden.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957