Zeevracht

Heeft u goederen die naar of van het buitenland getransporteerd moeten worden? Kies dan voor zeevracht en laat uw producten goed en zorgvuldig transporteren.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Zeevracht

Goederen die naar het buitenland getransporteerd moeten worden, worden in sommige gevallen vervoerd over zee. Er wordt al eeuwen gebruik gemaakt van transport over de zee. Dat is niet zo gek, want het is een bewezen effectieve manier om spullen te vervoeren. Zeevracht is aantrekkelijk omdat het een massaal vervoer voor goederen aanbiedt tegen een relatief lage prijs. Zeevracht is niet alleen aantrekkelijk voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Bijvoorbeeld als u naar het buitenland gaat verhuizen en u uw inboedel mee wilt nemen. Maar er zijn ook andere gevallen denkbaar waarin een particulier gebruik zou willen maken van zeevracht. Wij van Offerteplek helpen u graag bij het vinden van het juiste bedrijf voor uw transport. Of u nou een bedrijf bent of een particulier. Ongeacht de plaats van inladen en de plaats van bestemming. U hoeft hier alleen geheel vrijblijvend ons online formulier voor offertes in te vullen en u ontvangt spoedig offertes van verschillende bedrijven die uw transport voor hun rekening willen en kunnen nemen.

Naar welke bestemmingen kan getransporteerd worden met zeevracht?

U kunt uw goederen bijna overal ter wereld terecht krijgen middels zeevracht. Het is mogelijk dat u uw spullen wilt verschepen naar een bestemming binnen Europa, zoals naar Finland bijvoorbeeld. Dit wordt Short-sea vervoer genoemd. Zeevracht binnen Europa is in sommige gevallen een heel goed alternatief voor transport over de weg of per spoor. Maar misschien neemt u geen genoegen met de landen binnen Europa en wilt u met uw product de wereld veroveren en wilt u uw product dus getransporteerd hebben naar een land buiten Europa, bijvoorbeeld naar China, de Verenigde Staten of het Midden-Oosten. Dat is ook mogelijk. Zo’n reis noemen we Deep-sea vervoer. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om goederen vanuit het buitenland naar Nederland gebracht te krijgen. Ook kan zeevracht gecombineerd worden met een andere vorm van transport, zoals transport over de weg, om een deur tot deur service te kunnen leveren.

Hoe worden mijn producten tijdens zeevracht vervoerd?

Er zijn verschillende manieren om de spullen te vervoeren op een schip. Het meest bekende voorbeeld is de container. Maar niet iedereen wil in één keer zo veel spullen vervoeren dat er zo’n grote container mee gevuld kan worden. Dat is geen probleem. Transport kan namelijk ook plaatsvinden in een gedeelde container. Dat wordt less than container load genoemd, ook wel afgekort tot LCL. Als uw zending dus geen hele container vult, dan wordt er geconsolideerd. Uw zending wordt dan gecombineerd met andere goederen die dezelfde bestemming hebben, zodat u niet voor een gehele container hoeft te betalen. Als u voldoende spullen hebt om een gehele container te vullen, dan wordt dit full container load genoemd. Dit wordt afgekort tot FCL. Verder bestaan er ook verschillende containers waar uw goederen in vervoerd kunnen worden. Zo bestaan er 10ft containers, 20ft containers, maar ook 40ft containers en 40ft high containers. Voor elke zending is er dus een passende manier te vinden van zeevracht.  Ook zijn er speciale koel- en vriescontainers op de markt.

Hoe Offerteplek u van dienst kan zijn

Heeft u spullen die u vervoerd wilt hebben middels zeevracht? Dat is geen enkel probleem. Wacht niet langer en vul vandaag nog ons online aanvraagformulier voor offertes in op onze website. Het is eenvoudig, geheel vrijblijvend en gratis. Wij zorgen er vervolgens voor dat u offertes ontvangt  van verschillende bedrijven die maar al te graag uw transportvraag op zich nemen. U bepaalt zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het voordeligste aanbod en zo geld overhouden voor andere dingen. Dat is wel zo prettig.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957