Kussens stofferen

Uw kussens voorzien van een nieuwe stof?

 

Kussens stofferen door een vakman

Kussens komen voor in alle soorten en maten en in diverse toepassingen en hun specifieke eigenschappen. Daarom is geen kussen hetzelfde. Er zijn bijvoorbeeld zitkussens, rugkussens en sierkussens. Daarnaast kunnen deze kussens worden toegepast in een caravan of camper, in een boot, in horeca of in stoelen en banken. Dan zijn er ook kussens voor binnen en voor buiten gebruik.

Zitkussens

Er zijn strakke zitkussens met een stevige vulling waar je lekker “op” zit. Deze vullingen kun je variëren in stevigheid door diverse materialen en in hoogte. Ook zijn er plofkussens waar je meer “in” zit. Deze kussens hebben vaak een vlokkenvulling en worden veel gebruikt voor bijvoorbeeld op een pallet of in een hele lage stoel.

Rugkussens

De strakke rugkussens hebben meestal een schuimvulling die over het algemeen iets zachter is dan de zitkussens voor een prettige zit. Ook plofkussens zijn mogelijk. Hierbij zak je iets verder in een kussen dan bij een harde kussen. De kussens kun je opschudden naar de gewenste vorm.

Sierkussens

Met een paar sierkussens geef je je bank of loungeset een extra mooie uitstraling. Ieder gewenste vorm, grootte, kleur of dessin is mogelijk. Elke stof heeft zijn eigen specifieke eigenschappen.

Caravan  of camper kussens

Een caravan of een camper wordt over het algemeen veelvuldig en intensief gebruikt in vakantieperioden. Hierbij kunnen kussens in contact komen met bijvoorbeeld zon, water en vlekken van allerlei etenswaren. De stofferingen van kussens kunnen hierdoor verslijten. Na verloop van tijd kan het interieur ook een gewenste nieuwe frisse look krijgen door een andere stof te gebruiken voor uw kussens waardoor uw caravan of camper met de tijd meegaat.

De keuze in stoffen is tegenwoordig aanzienlijk. Iedere kleur of dessin is mogelijk en zo zijn er materialen te verkrijgen met de eigenschap dat zij beter tegen zonlicht en water kunnen. Ook zijn ze soms vuilafstotend of makkelijk schoon te maken en te houden.

Boot kussens

Iedere boot is anders en ook iedere bootkussen is anders qua maatvoering en vorm. Voor watersport zijn er stoffen beschikbaar die hiervoor bij uitstek geschikt zijn. Te denken valt dan aan UV-straling  bestendig of (zout) water afstotend of schimmelwerend. Er zijn verschillende materialen en kleuren mogelijk, die prima passen bij het interieur of sfeer van uw jacht of boot.

Horeca- en project stoffering

De horeca kussens worden veelal buiten gebruikt voor bijvoorbeeld een terras. Loungekussens, ligbedkussens, waterdichte kussens en verwarmde kussens kunnen hierbij ook voorkomen. Indien het regent hoeft er niet meteen gesleept te worden met de kussens om ze droog te leggen. Deze kussens kunnen tegen weersinvloeden. Verwarmde kussens kunnen een goede vervanger zijn voor terrasverwarming waardoor u bespaart op energiekosten.

Kussens stoelen en banken

U geeft uw meubelen een nieuw leven als u uw kussens opnieuw stoffeert. Het maakt hierbij niet uit of u vaste of losse kussens heeft. Een vakman kan al uw kussens opnieuw stofferen en maakt uw meubelen weer als nieuw waardoor deze weer een aantal jaren mee kunnen gaan. U kunt de hardheid van uw zitkussen ook meteen aanpassen waardoor u een prettigere zitcomfort creëert. Met een nieuwe stoffering krijgen uw meubelen een ander en frisser uiterlijk.

Vul het bijgaande formulier zo volledig mogelijk in, eventueel voorzien van foto’s, en laat u informeren over de mogelijkheden door professionals.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957