Container transport

Laat eenvoudig uw containers vervoeren over de weg, per spoor of over zee.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Container transport

Als u een container hebt, of misschien zelfs wel meerdere, en die moet of moeten worden vervoerd, dan wilt u natuurlijk dat dit goed en zorgvuldig wordt gedaan door de juiste bekwame vakmensen. U wilt natuurlijk ook dat dit zo efficiënt en snel mogelijk gebeurt. U kunt uw containers binnen Nederland vervoeren, maar ook naar Europa of zelfs daarbuiten. Elke vorm van container transport naar de door u gewenste bestemming is mogelijk.

Verschillende soorten containers

Er bestaan verschillende soorten containers. Zo is er de 20ft container, maar ook een 40ft, een 40ft high en speciale reefer containers voor het vervoeren van waren die gekoeld moeten worden tijdens de reis. Voor al uw zendingen is er dus een geschikte container te vinden. Container vervoer stelt u in staat om een grote lading producten in één keer te verzenden.

Container transport over zee

Container transport vindt dikwijls plaats over zee. U kunt uw goederen bijna overal ter wereld terecht krijgen middels zeevracht. Het is mogelijk dat u uw spullen wilt verschepen naar een bestemming binnen Europa, zoals naar Finland bijvoorbeeld. Dit wordt Short-sea vervoer genoemd. Zeevracht binnen Europa is in sommige gevallen een heel goed alternatief voor transport over de weg of per spoor. Maar misschien neemt u geen genoegen met de landen binnen Europa en wilt u met uw product de wereld veroveren en wilt u uw product dus getransporteerd hebben naar een land buiten Europa, bijvoorbeeld naar China, de Verenigde Staten of het Midden-Oosten. Dat is ook mogelijk. Zo’n reis noemen we Deep-sea vervoer. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om goederen vanuit het buitenland naar Nederland gebracht te krijgen.  Ook het vervoeren van gekoelde inhoudt is mogelijk.

Container transport over de weg

Over de weg vindt container transport plaats door middel van vrachtwagens. Zo kunnen uw containers gemakkelijk worden vervoerd naar een haven, bijvoorbeeld de haven van Amsterdam, Rotterdam of Antwerpen zodat de containers vanaf daar verder vervoerd kunnen worden middels zeevracht, of direct naar uw klanten. Er bestaan verschillende soorten vrachtwagens die de verschillende soorten containers kunnen vervoeren.

Container transport over het spoor

Tot slot is het mogelijk om uw container te laten transporteren over het spoor. Via het spoor kunnen de containers voor u heel gemakkelijk worden vervoerd binnen Nederland, bijvoorbeeld een zending afkomstig uit de Rotterdamse haven naar Twente. Maar ook transport van of naar een ander land in Europa is mogelijk per spoor, bijvoorbeeld van of naar het Duitse grensgebied. Een voordeel van container transport over het spoor is dat hierdoor het wegennet wordt ontlast, waardoor er minder files ontstaan en uw goederen dus sneller op de plaats van bestemming aan kunnen komen. Dat bespaart u geld en tijd.

Fumigation

Onder fumigation verstaan we het behandelen van zeecontainers met giftige stoffen om zo te voorkomen dat de lading wordt aangetast door zaken als ongedierte, bacteriën of schimmels en om te voorkomen dat deze het land van bestemming binnen komen. Sommige bedrijven die uw zeecontainers voor u kunnen transporteren, voeren ook fumigation uit. In andere gevallen dient u hier apart een bedrijf voor in te schakelen.

Hoe Offerteplek u van dienst kan zijn

Wilt u een container laten transporteren door bekwame vakmensen? Dat is mogelijk. Wij van Offerteplek helpen u graag bij het in contact komen met een professional. Vul vandaag nog ons online aanvraagformulier voor offertes aan en u ontvangt spoedig offertes van verschillende bedrijven die u graag willen helpen met uw transportvraag en dat ook kunnen. Het invullen van het aanvraagformulier is geheel vrijblijvend en gratis. Na het ontvangen van de offertes bepaalt u zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de voordeligste deal en zo geld overhouden. Dat is wel zo prettig.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957