Pallet vervoer

Laat uw producten op een pallet vervoeren en niet als losse pakketten en bespaar zo op de kosten.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Pallet vervoer

Veel goederen worden vervoerd per pallet. Zogenaamd pallet vervoer kan plaatsvinden binnen Nederland, maar ook binnen Europa of zelfs daarbuiten. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Indien u goederen per pallet wilt laten vervoeren, dan wilt u natuurlijk dat dit goed en zorgvuldig wordt gedaan. Wij als Offerteplek helpen u graag bij het vinden van het juiste bedrijf voor uw transportvraag. U hoeft enkel ons online aanvraagformulier voor offertes in te vullen en wij zorgen ervoor dat u weldra offertes ontvangt van verschillende bedrijven die u maar al te graag willen en ook kunnen helpen bij uw transportklus.

Waarom kiezen voor pallet vervoer?

De keuze voor pallet vervoer kan op basis van het financiële plaatje gemaakt worden, maar de keuze kan ook simpelweg gebaseerd zijn op de massa van uw te vervoeren producten. Als u meerdere pakketten naar hetzelfde adres wilt laten brengen, dan kunt u ervoor kiezen om uw goederen aan te bieden op pallets. Dat hangt natuurlijk af van het aantal pakketten dat op de pallets geplaatst moet worden. Het kan ook afhangen van het land van bestemming. Wilt u bijvoorbeeld tien pakketten binnen Nederland versturen, dan bent u duurder uit wanneer u al deze pakketten individueel verstuurt dan wanneer u ze allemaal op één pallet zet en deze als geheel verstuurt. Ook als u ervoor kiest om producten naar het buitenland te sturen, bent u waarschijnlijk goedkoper uit met pallet vervoer.
Een ander voordeel van pallet vervoer is dat u zeker weet dat al uw goederen tegelijkertijd aankomen. Deze garantie hebt u niet indien u tien losse pakketten verstuurt. De tien losse pakketten worden namelijk niet als één zending behandelt en kunnen dus gescheiden van elkaar raken en zo in aparte bestelwagens terecht komen voor aflevering. Dan zou het dus zo kunnen zijn dat uw klant de pakketten op verschillende dagen ontvangt. Een pallet daarentegen wordt wel als één zending beschouwd en wordt dus als geheel op hetzelfde moment afgeleverd bij uw klant. Daarnaast is de kans op schade aan individuele pakketten groter dan aan een grote pallet. De pakketten gaan elk over de lopende band in het sorteerproces. Dit gebeurt niet met een pallet en er kan ook geen (te) zwaar ander pakket bovenop geplaatst worden waardoor het product beschadigd raakt.
Voor pallets geldt er dat er een maximaal gewicht van duizend kilo op mag worden geladen. Pakketten mogen niet zwaarder zijn dan 31,5 kilo volgens de wet. Dat houdt dus in dat als u een pakket wilt versturen dat zwaarder is dan 31,5 kilo, u gedwongen bent om voor pallet vervoer te kiezen. Hetzelfde speelt bij bepaalde afmetingen. Voor pakketpost zijn er maximum afmetingen vastgesteld. Als de waren die u getransporteerd wilt hebben die waarden overschrijden, dan bent u ook gedwongen om voor vervoer op een pallet te kiezen.

Pallets bestaan in verschillende formaten. Zo bestaan er de gestandaardiseerde europallets met een afmeting van 120 x 80 cm, een halve europallet en een mini pallet van 60 x 80 cm. Dan bestaat er ook nog de blokpallet van 120 x 100 cm. Voor elke zending is er dus wel een geschikte pallet te vinden.

Hoe Offerteplek u van dienst kan zijn

Heeft u een zending die u als pallet vervoer aan wilt bieden? Dat is geen enkel probleem. Wacht niet langer en vul vandaag nog, geheel vrijblijvend, ons online aanvraagformulier voor offertes in. Wij zorgen er dan voor dat u spoedig offertes ontvangt van verschillende bedrijven die uw pallet of pallets voor u kunnen en willen transporteren. U bepaalt vervolgens zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de meest voordelige aanbieder waardoor u geld bespaart. Dat is wel zo aangenaam.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957