Koeriersdienst

Heeft u een pakket dat van A naar B moet worden verzonden? Maak dan gebruik van een koeriersdienst.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Koeriersdienst

Als particulier maakt u hier wellicht niet snel gebruik van, maar bedrijven hebben vaak een pakket dat snel van A naar B moet worden vervoerd. Dan biedt een koeriersdienst uitkomst. Spoedleveringen, gekoeld transport, vertrouwelijke documenten, gevaarlijke stoffen, groot transpot en bouwplaatsleveringen. Vervoer binnen Nederland of van en naar het buitenland. Dit alles behoort allemaal tot de mogelijkheden. U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. De koerier zorgt ervoor dat uw zending op de gewenste dag en op het gewenste tijdstip op het juiste adres wordt afgeleverd. Zo kunt u er zeker van zijn dat uzelf en de ontvanger ter plekke kunnen zijn op het moment van ophalen en afleveren. Offerteplek helpt u graag bij het vinden van het juiste bedrijf voor uw klus. Het werkt heel eenvoudig: u vult ons online aanvraagformulier voor offertes in en u ontvangt offertes van verschillende bedrijven die uw klus voor u kunnen klaren.

Internationale zending

De koeriersdiensten die bij ons zijn aangesloten kunnen ingezet worden voor verscheidene doeleinden. Zo is het mogelijk dat u bijvoorbeeld wilt verhuizen naar het buitenland en uw spullen daar naartoe moeten worden gestuurd, of misschien wilt u wel een geliefde blij maken met meubels die u niet langer nodig hebt. Er kan gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld luchtvracht of zeevracht om uw spullen zo snel mogelijk op de gewenste locatie te krijgen.

Zoals we zojuist ook al hebben aangestipt, is het zeker mogelijk om uw pakket niet binnen Nederland te verzenden, maar naar het buitenland. De bedrijven die bij ons zijn aangesloten zijn daar namelijk ook actief. Dit is ongeacht het land waar u de zending van of naartoe wilt hebben. U hoeft alleen maar ons online aanvraagformulier voor offertes in te vullen. U ontvangt dan offertes van verschillende bedrijven. De chauffeurs van het bedrijf dat u uitkiest om zaken mee te doen zorgt er vervolgens voor dat het product snel en voor een goede prijs naar het land van bestemming wordt verzonden.

Spoedkoerier

Het kan voorkomen dat u een zending hebt die met spoed moet worden verzonden. Een spoedkoerier biedt dan uitkomst. Een groot voordeel van een spoedkoerier is dat uw pakket spoedig en goed wordt vervoerd. Het is in dit geval niet van belang of het om een belangrijk document gaat of om een groot pakket dat op locatie moet worden gebracht. Bij spoedvervoer kan uw zending binnen enkele uren worden opgehaald voor vervoer. Zo komt uw pakket snel en veilig aan op de plaats van bestemming.

Gekoeld transport

Er zijn zendingen die iets meer liefde en aandacht nodig hebben tijdens het transport dan andere zendingen, bijvoorbeeld omdat het product gekoeld getransporteerd dient te worden. Dit is bijvoorbeeld het geval als u levensmiddelen getransporteerd wilt hebben. Daarom is het prettig dat gekoeld transport en vriestransport tot de mogelijkheden behoren van de koeriersdiensten, of u uw zending nou afgeleverd wilt hebben bij een distributiecentrum, groothandel, magazijn of een restaurant of winkel wilt hebben.

Verzekering

U wilt er natuurlijk liever niet bij stilstaan, maar het is altijd mogelijk dat er iets mis gaat tijdens de verzending van uw pakket. In verreweg de meeste gevallen bent u dan volledig verzekerd. Dat is wel zo prettig, want dan ligt de verantwoordelijkheid niet langer bij u, maar bij de koeriersdienst. Omdat er verscheidene bedrijven bij ons zijn aangesloten kunnen wij als Offerteplek u niet van tevoren vertellen hoe de verzekering van uw zending precies geregeld is. U kunt dit zelf overleggen met het bedrijf dat u hebt uitgekozen om uw zending te vervoeren.

Hoe Offerteplek u kan helpen

Hebt u een pakket dat van A naar B moet worden verzonden? Twijfel dan niet en vraag ons om hulp. U vult geheel vrijblijvend ons online aanvraagformulier in voor offertes en wij brengen u in contact met bekwame bedrijven die uw zending voor hun rekening kunnen en willen nemen. U kiest zelf, na het ontvangen van offertes, met welk bedrijf u zaken wilt doen.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957