Piano transport

Laat uw piano, pianola of vleugel goed en zorgvuldig vervoeren door een transportbedrijf.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Piano transport

Het is heerlijk om muzikaal te zijn en om in staat te zijn om zelf mooie muziek te maken. Bijvoorbeeld op een piano. Maar om dergelijk geluid te kunnen produceren, moet de piano wel eerst naar uw huis worden gebracht en daar misschien wel een trap op worden gesjouwd naar de eerste verdieping. Of misschien gaat u wel verhuizen of hebt u een kind of een kleinkind dat op kamers gaat wonen en dat zijn of haar piano mee wil nemen. Voor het verslepen van dergelijk muziekinstrument hebt u een sterke rug nodig. Niet iedereen die een piano in huis heeft of wil hebben, beschikt daarover. Daarom is het mooi dat er bedrijven zijn die uw piano voor u kunnen transporteren. Offerteplek helpt u maar al te graag bij het vinden van het juiste bedrijf voor het transporteren van uw geliefde muziekinstrument. Transport binnen Nederland en transport naar of van een ander land in Europa of zelfs daarbuiten, het is allemaal mogelijk. U hoeft enkel ons online aanvraagformulier voor offertes in te vullen, wat geheel vrijblijvend is, en wij zorgen ervoor dat u snel offertes ontvangt van verschillende bedrijven die uw piano voor u willen en kunnen transporteren van elke locatie naar elke gewenste locatie. Dat is wel zo fijn. Niet alleen horizontale piano’s, maar ook vleugels en pianola’s kunnen verhuisd worden door de bedrijven die bij Offerteplek zijn aangesloten.

Het vervoeren van een piano is een lastige klus, maar het juiste bedrijf met de juiste ervaring en expertise kan ervoor zorgen dat uw muziekinstrument goed en zorgvuldig wordt getransporteerd naar de door u gekozen locatie. Dat is belangrijk, want de emotionele waarde van een piano ligt vaak even hoog of zelfs hoger dan de materiële waarde ervan.

Opslag van uw piano

Mocht u uw huis gaan verbouwen of gaat u bijvoorbeeld voor langere tijd naar het buitenland, dan kan uw piano tijdelijk worden opgeslagen. Verscheidene bedrijven die piano’s transporteren, kunnen deze ook voor bepaalde of onbepaalde tijd zelf opslaan. In andere gevallen kan het transportbedrijf uw muziekinstrument vervoeren naar een onafhankelijke opslagplaats. Mocht u uw piano willen hebben opgeslagen, vermeld dit dan alstublieft duidelijk in uw offerte aanvraag.

De kosten van het verhuizen van een piano

De prijs van het verhuizen van een piano is afhankelijk ven meerdere factoren. Om te beginnen hangt de prijs nauw samen met de benodigde verhuiswagen en het aantal kilometers dat moet worden afgelegd om uw muziekinstrument van de ophaallocatie naar de plaats van afgifte te brengen. Dit is doorgaans de grootste kostenpost. Voor de verhuiswagen wordt een vast bedrag betaald, maar de prijs van de rit varieert en is afhankelijk van het aantal gereden kilometers tijdens het transport.

Verder maakt het uit hoe veel verhuizers er nodig zijn voor uw klus. Voor het verhuizen van een piano zijn ten minste twee verhuizers nodig. Voor het verhuizen van een vleugel hebt u al gauw een derde verhuizer nodig. Het formaat van de piano is dus bepalend.

In sommige gevallen moet het muziekinstrument een trap af of op. Er wordt dan doorgaans gebruik gemaakt van een verhuislift of een kraan. Dit brengt vanzelfsprekend extra kosten met zich mee.

Hoe Offerteplek u van dienst kan zijn

Heeft u een piano, pianola of vleugel die u wilt verhuizen of hebt u een piano aangekocht die naar uw huisadres vervoerd dient te worden? Wacht dan niet langer en vul vandaag nog ons online aanvraagformulier voor offertes aan. U ontvangt dan spoedig en geheel gratis en vrijblijvend offertes van verschillende bedrijven die uw klus maar al te graag voor u klaren. U bepaalt vervolgens zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de voordeligste deal gaan en zo geld besparen. Dat is wel zo prettig.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957