Tegels

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen in uw woning? Overweeg dan te kiezen voor tegels.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Tegels

U gebruikt uw vloer dagelijks en zeer intensief. U loopt er immers dikwijls overheen. Niet alleen uzelf, maar ook uw huisgenoten, uw bezoek en misschien ook wel uw huisdieren. Het is dan ook niet raar dat uw huidige vloer op den duur aan vervanging toe is. Of misschien gaat u verhuizen naar een andere woning en moet er een nieuwe vloer in uw huis of appartement worden gelegd. Een tegelvloer is dan een prima keuze. Veel mensen kiezen ervoor om tegels in hun woning te (laten) leggen. Dat is niet verrassend als u bedenkt dat zo’n vloer verscheidene voordelen kent. Indien u op zoek bent naar een bekwame vakman die voor u de tegelvloer kan leggen in uw huis of appartement, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Offerteplek brengt u graag in contact met goede professionals die u maar al te graag helpen bij het klaren van uw klus.

Wat voor soort tegelvloeren zijn er?


1. Keramische tegelvloer
Om te beginnen is er de keramische tegelvloer. Deze soort tegel is in vele afmetingen en kleuren te krijgen. Een groot voordeel van deze tegels is dat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn en eenvoudig om schoon te maken en te houden. Een keramische tegelvloer neemt namelijk geen vocht op. Verder is het nagenoeg onmogelijk om deze tegels te bekrassen. Een verder voordeel is dat de tegels kleurecht blijven en dus niet zullen verkleuren. Dit alles maakt de keramische tegel zeer interessant voor de badkamer, het toilet, de keuken, maar ook niet op de laatste plaats de woonkamer. Prijstechnisch zijn keramische tegels ook zeer interessant.

  1. Natuurstenen tegels
    Naast keramische tegels, bestaat ook de optie om voor natuurstenen tegels te kiezen. Verschillende steensoorten die hiervoor in aanmerking komen zijn leisteen, de kalksteensoort travertin, marmer of graniet. Natuurstenen vloeren zijn erg warm en levendig qua uitstraling en zijn dus zeer geschikt om in uw woning te laten leggen. Deze uitstraling wordt mede gerealiseerd doordat natuursteen een natuurproduct is en geen twee stenen dus hetzelfde zijn. Hierdoor spreekt men er ook nog wel eens van dat een natuurstenen vloer leeft.

- Graniet. Graniet is het hardste natuursteen materiaal dat voor vloeren beschikbaar is. Graniet ontstaat door het ondergronds stollen van magma. Door langzame afkoeling hebben de mineralen de kans gekregen om kristallen te vormen. Dit zorgt ervoor dat de tegelvariant zo hard is. Het is dan ook een behoorlijk populaire keuze. Dat is niet gek als u bedenkt dat graniet in vele kleuren te verkrijgen is en er dus voor ieder wat wils te vinden is.

-Marmer. Marmer wordt al eeuwenlang in vloeren van woningen en andere gebouwen verwerkt. Marmer wordt niet alleen gebruikt als vloertegel, maar ook als wandtegel. Marmer wordt vaak geassocieerd met rijkdom en luxe en geeft uw woning daarom ook deze uitstraling. Er bestaan verschillende soorten marmer. Tot de bekende soorten marmer behoren Carrara, Burdur en Botticino.

-Travertin. Travertin is een kalksteensoort. Deze steensoort ontstaat doordat de neerslag van kalk uit onverzadigd water van warme bronnen. Travertin wordt gekenmerkt door onregelmatige poriën. Het is verkrijgbaar in warme kleurschakeringen van beige tot diep bruin. Er zijn verschillende soorten afwerking van de tegels mogelijk.

- Leisteen. Leisteen ontstaat wanneer klei onder druk wordt omgevormd tot leisteen. Leistenen tegels worden met een splijtruw oppervlak geleverd. Omdat het oppervlak van de tegel na het winnen van de steensoort niet meer wordt bewerkt, behouden de tegels hun natuurlijke karakter. Doordat de tegels ruw zijn, hebben ze ook als ze nat zijn een antislipwaarde. Dit maakt de tegels ook zeer geschikt voor in de badkamer of andere natte omgevingen.

Offerteplek

Wilt u een nieuwe tegelvloer laten leggen in uw huis of appartement? Wacht dan niet langer en vul vandaag nog ons online aanvraagformulier in om offertes aan te vragen bij de bij ons aangesloten vakmensen. U ontvangt dan spoedig offertes van professionals die u maar al te graag helpen bij het klaren van uw klus. Heel eenvoudig!

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957