Meubelstoffeerder: vakkundig en professioneel

Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes aan:

Vergelijk op prijs en bespaar

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Hoe werkt het:

Stel snel en gratis uw offerte aanvraag op

Wij verzenden uw aanvraag naar verschillende lokale bedrijven

Ontvang verschillende offertes en kies de beste

Meubelstoffeerder

Ben jij op zoek naar een professionele meubelstoffeerder in de regio? Bij Offerteplek zijn verschillende stoffeerders aangesloten met jarenlange ervaring in meubelreparatie. Ze kunnen jou allemaal op een vakkundige manier helpen bij het stofferen, bekleden en restaureren van verschillende meubelstukken. Ook voor zakelijke projecten biedt Offerteplek uitkomst.
De meubelstoffeerders die bij ons zijn aangesloten kunnen onder andere helpen bij:

• Stofferen van meubels
• Het spuiten van meubels
• Project stoffering
• Woning stofferen
• Trap stoffering
• Caravan/boot stoffering
• Autobekleding reparatie

Bank reparatie

Het kopen van een bank kost veel tijd. De bank is een bepalende factor binnen de inrichting van het huis. Een nieuwe bank kopen doe je dus niet zomaar. Daarom is het ook zo vervelend als jouw geliefde bank beschadigd raakt door vlekken of kapot gaat vanwege een doorgezakte bank. Bovendien is een bank reparatie goedkoper als de aanschaf van een nieuwe bank. Bij Offerteplek is het mogelijk om de bank bij de meubelstoffeerder te laten repareren en/of de bank te stofferen. Ook reparatie aan huis is mogelijk. Er is altijd een passend oplossing mogelijk om de bank weer in ere te herstellen.

Stoel reparatie

Het is een prettige gedachte dat een goede kwalitatieve stoel jaren mee kan gaan. Toch wilt het gebeuren dat de stoel schade oploopt. Dit vindt vooral plaats aan de zitting. Maar ook andere delen van de stoel kunnen slijten, scheuren of besmeurd worden door een moeilijk schoon te krijgen goedje. Geen zorgen: een vakbekwame meubelstoffeerder staat voor je klaar! Een stoel bekleden is inmiddels talloze keren uitgevoerd via de meubelstoffeerders van Offerteplek.

Autobekleding reparatie

Ook het interieur van de auto wordt veelvuldig onder handen genomen door een meubelstoffeerder. De aanvankelijke gedachte is dat deze professionals zich enkel met stoelen en banken bezig houden die in de woonkamer staan. Niets is minder waar. Is de autostoel gesleten? Een meubelstoffeerder voert met alle plezier én precies de gewenste autobekleding reparatie uit.

Er is nog veel meer mogelijk

De meubelstoffeerder van Offerteplek kunnen nog zoveel meer. Is er een meubelstuk beschadigd in de vorm van een scheur in de kleding, vlekken, slijtage, etc.? Plaats dan een offerte aanvraag via ons handige offerte aanvraagformulier.

Vergelijk op prijs

Er zijn bij Offerteplek meerdere stoffeerders aangesloten bij jou in de regio. Gebruik het handige offerte aanvraagformulier om direct bij meerdere meubelstoffeerders een offerte aan te vragen. Binnen 24 uur ontvang je van gekwalificeerde meubelstoffeerders een prijsindicatie. Bekijk de ontvangen offertes en vergelijk op prijs.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

× Direct contact met één van onze topbedrijven