Meubelstoffeerder gezocht?
vakkundig en professioneel geholpen

Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes aan:

De juiste meubelstoffeerder voor uw klus

Een meubelstoffeerder die is aangesloten bij Offerteplek heeft oog voor kwaliteit. Zij hebben uitstekende kennis van meubelreparatie en zijn ontzettend vaardig in stoffering. Allen hebben een flinke rugzak vol met ervaring. Dit komt de consumenten die via ons (gratis) offertes opvragen ten goede. De grootste zorg wordt besteed aan het leveren van de hoogste kwaliteit dienstverlening. Dankzij de diversiteit in kennis en kunde bij onze meubelstoffeerders bent u er zeker van dat u de juiste stoffeerder vindt voor uw meubelstuk.

Vraag direct gratis offertes aan

Zoekt u een meubelstoffeerder in de omgeving of juist een bedrijf dat nationaal werkt? Gebruik dan het onderstaande formulier en vraag vandaag nog offertes op.  Alles is mogelijk. Kussens opnieuw stofferen, een nieuwe stof (bijvoorbeeld leer) op de stoel, gordijnen op maat, het repareren van een doorgezakte bank, etc. Dit is allemaal geen enkel probleem voor onze ambachtslieden. Met een ongestoorde aandacht worden deze klussen tot een perfect einde gebracht.

Zoekt u bijvoorbeeld een stoffeerder in Amsterdam voor de herstoffering van uw bank. Of zoekt u naar een meubelmaker in Gouda voor de reparatie voor een dressoir? Wat de klus ook is: de juiste meubelstoffeerder vindt u bij Offerteplek.

Meubelstoffeerder gezocht?

Bent u op zoek naar een professionele meubelstoffeerder in de regio? Bij Offerteplek zijn verschillende stoffeerders aangesloten met jarenlange ervaring in meubelreparatie. Ze kunnen u allemaal op een vakkundige manier helpen bij het stofferen, bekleden en restaureren van verschillende meubelstukken. Ook voor zakelijke projecten biedt Offerteplek uitkomst.
De meubelstoffeerders die bij ons zijn aangesloten kunnen onder andere helpen bij:

• Stofferen van meubels
• Het spuiten van meubels
• Project stoffering
• Woning stofferen
• Trap stoffering
• Caravan/boot stoffering
• Autobekleding reparatie

Bank reparatie

Het kopen van een bank kost veel tijd. De bank is een bepalende factor binnen de inrichting van het huis. Een nieuwe bank kopen doe je dus niet zomaar. Daarom is het ook zo vervelend als uw geliefde bank beschadigd raakt door vlekken of kapot gaat vanwege een doorgezakte bank. Bovendien is een bank reparatie goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe bank. Bij Offerteplek is het mogelijk om de bank bij de meubelstoffeerder te laten repareren en/of de bank te laten stofferen. Ook reparatie aan huis is mogelijk. Er is altijd een passend oplossing mogelijk om de bank weer in ere te herstellen.

Stoel reparatie

Het is een prettige gedachte dat een goede kwalitatieve stoel jaren mee kan gaan. Toch kan het gebeuren dat de stoel schade oploopt. Dit vindt vooral plaats aan de zitting. Maar ook andere delen van de stoel kunnen slijten, scheuren of besmeurd worden door een moeilijk schoon te krijgen goedje. Geen zorgen: een vakbekwame meubelstoffeerder staat voor u klaar! Een stoel bekleden is inmiddels talloze keren uitgevoerd via de meubelstoffeerders van Offerteplek.

Autobekleding reparatie

Ook het interieur van de auto wordt veelvuldig onder handen genomen door een meubelstoffeerder. De aanvankelijke gedachte is dat deze professionals zich enkel met stoelen en banken bezig houden die in de woonkamer staan. Niets is minder waar. Is de autostoel gesleten? Een meubelstoffeerder voert met alle plezier én precies de gewenste autobekleding reparatie uit.

Er is nog veel meer mogelijk

De meubelstoffeerder van Offerteplek kunnen nog zoveel meer. Is er een meubelstuk beschadigd in de vorm van vlekken, slijtage of is er een scheur in de bekleding? Plaats dan een offerte aanvraag via ons handige offerte aanvraagformulier.

Vergelijk een meubelstoffeerder op prijs

Er zijn bij Offerteplek meerdere stoffeerders aangesloten bij u in de regio. Gebruik het handige offerte aanvraagformulier om direct bij meerdere meubelstoffeerders een offerte aan te vragen. Binnen 24 uur ontvangt u van gekwalificeerde meubelstoffeerders een prijsindicatie. Bekijk de ontvangen offertes en vergelijk op prijs.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957