Boot transport

Heeft u één of meerdere boten in welke vorm dan ook, die getransporteerd moet of moeten worden? Neem dan een boot transporteur in de arm.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Boot transport

We leven in een maatschappij van moeten. We moeten naar ons werk. We moeten de kinderen van en naar school brengen. We moeten met de hond naar buiten. We moeten sporten. Hoe lekker is het dan om even helemaal niets te moeten doen en fijn op vakantie te gaan. Gewoon lekker de boot in het water gooien en een tochtje ermee maken. Of aanmeren op een vaste plek en de boot als vakantiehuisje gebruiken en er tijdelijk in wonen. Heerlijk, toch? Maar die boot moet wel eerst op locatie gebracht worden en na de vakantie moet de schuit ook weer terug naar de opslagplaats. Niet iedereen kan zelf zijn of haar eigen boot transporteren. Daar komt boot transport om de hoek kijken. Offerteplek kan u hierin helpen. Wij brengen u in contact met bedrijven die uw boot voor u willen en kunnen transporteren door heel Nederland of van en naar het buitenland. U kiest zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Boot transport via Offerteplek regelen is niet alleen mogelijk voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Kortom, of u nou één bootje of honderd schuiten getransporteerd wilt hebben binnen of buiten Nederland, Offerteplek helpt u maar al te graag met uw probleem.

Wat u kunt laten transporteren

Boten, speedboten, jachten, zeilschepen, masten en woonboten. U kunt het zo gek niet bedenken of het kan getransporteerd worden. Waar moet de schuit naartoe? Naar een opslagplaats in Nederland of naar een haven elders in Europa. Naar Azië of Afrika of misschien wel naar de Canarische Eilanden. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Of u nou als particulier transport nodig hebt voor één boot of als bedrijf transport nodig hebt voor honderd zeilschepen, het is allemaal geen enkel probleem. Er is altijd wel een bedrijf te vinden dat u kan helpen met uw transportvraag. Particulieren, werven, importeurs, bootmakelaars, verzekeringsmaatschappijen, justitie en defensie kunnen allemaal bij ons terecht en wij helpen u allen om het geschikte bedrijf te vinden voor u.

Hoe uw boot wordt getransporteerd

Voor boot transport wordt dikwijls gebruik gemaakt van diepladers. Een dieplader is een soort oplegger die gebruikt wordt voor het transport van grote, hoge en ondeelbare voorwerpen, waaronder dus boten. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een trailer. In sommige gevallen is het mogelijk om zelf een trailer te huren en zo zelf uw boot te transporteren, maar in de praktijk zal dit in de meeste gevallen geen optie zijn.

Het transport van een woonboot

Hebt u een woonboot die vervoerd moet worden? Het transport van een woonboot zal altijd uitkomen op maatwerk. Dat is het geval bij een nieuwe woonboot die naar de definitieve ligplaats gebracht moet worden, maar ook bij oudere woonboten die bijvoorbeeld zijn verkocht en naar de nieuwe eigenaar verhuisd moeten worden. Het bedrijf dat het transport voor haar rekening neemt, zal gebruik maken van kranen om uw woonboot te kunnen laden en lossen. Woonboten met alle rompvormen en van alle afmetingen kunnen worden getransporteerd. Eventuele accessoires kunnen in de meeste gevallen ook gelijktijdig worden vervoerd.

Hoe Offerteplek u kan helpen

Heeft u een boot die vervoerd moet worden? Dat is geen enkel probleem. Wacht niet langer en vul vandaag nog geheel vrijblijvend ons online aanvraagformulier in voor offertes en ontvang spoedig offertes van verschillende bekwame bedrijven die bij ons zijn aangesloten die uw boot maar al te graag voor u naar de gewenste locatie vervoeren. U kiest zelf met welk bedrijf u zaken wilt doen. Op deze manier kunt u ook eenvoudig de voordeligste aanbieder van de vervoersdienst kiezen. Dat scheelt in de portemonnee en dat is wel zo prettig. Zo houdt u geld over voor andere dingen.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957