Tapijt

Wilt u een nieuwe vloer laten leggen in uw woning? Overweeg dan te kiezen voor tapijt.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Tapijt

De vloer is een onderdeel van het huis dat veelvuldig wordt gebruikt. Elke dag lopen we er overheen en maken we er zo gebruik van. De vloer behoort dan ook tot het lijstje van dingen die we goed en degelijk willen hebben. Met al dat gebruik dat we ervan maken, is het dan ook niet gek dat een vloer na verloop van tijd versleten is en aan vervanging toe is. Of misschien gaat u verhuizen en moet er een nieuwe vloer in uw huis of appartement komen te liggen. Dat zijn goede redenen om ervoor te kiezen om een tapijtvloer te laten leggen in uw woning. Tapijt is een populaire keuze voor een vloer. Dat is ook niet raar als u bedenkt dat tapijt immers verscheidene voordelen kent. Indien u op zoek bent naar een bekwame vakman die voor u de tapijtvloer kan leggen in uw huis of appartement, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Offerteplek brengt u graag in contact met goede professionals die u maar al te graag helpen bij het klaren van uw klus.

Wat is een tapijtvloer?


Voordat we ingaan op de verschillende voordelen van een tapijtvloer, zullen we eerst eens stilstaan bij wat tapijt nou eigenlijk is. Tapijt is een vorm van vloerbedekking die bestaat uit textiel. Tapijt heeft een drager van kunststof of jute waarop een bovenkant is aangebracht. Deze bovenkant heeft lussen of losse draadeinden die gemaakt zijn van wol, kunstgaren, sisal of katoen. Tapijt wordt bevestigd door het vast te lijmen aan de vloer of op een speciale onderlaag. In kleine vertrekken wordt het nog wel eens los op de grond gelegd, dus zonder vast te lijmen. Dit werkt alleen in vertrekken waarin het tapijt kamerbreed gelegd kan worden, wat inhoudt dat het geen naden heeft en dus uit één stuk bestaat. Als er voldoende zwaar meubilair zoals een bed in de kamer staat, zal het tapijt goed blijven liggen. Het voordeel van los op de grond leggen is dat het kan worden verwijderd zonder lijmresten achter te laten.

De voordelen van een tapijtvloer in uw woning


Zoals we eerder al hebben aangekaart, kent een tapijtvloer enkele voordelen. Deze zetten wij voor u op een rijtje.
Om te beginnen is een tapijtvloer ontzettend comfortabel. Het is lekker warm en het voelt zacht aan onder uw voeten. Het doet dus ook zeer gezellig en huiselijk aan. Wat dus ideaal is voor in uw slaapkamer of woonkamer. Verder is tapijt niet glad, wat de kans op slippen minimaal maakt.
Naast het comfortabele gevoel dat tapijt kan bieden, is tapijt ook geluiddempend. Dit maakt het ideaal om op de vloer te hebben liggen als u in een tussenwoning of een appartement woont en dus rekening dient te houden met buren.
Prijstechnisch is tapijt ook zeer interessant. Het is goedkoper dan de harde vloerbedekkingen, namelijk laminaat, parket, of PVC vloeren. Dat scheelt weer in de portemonnee. Dit maakt tapijt een goede optie voor starters of mensen die maar kortdurend ergens gaan wonen.

Tapijttegels


Naast het gewone kamerbrede tapijt, bestaat er ook zoiets als tapijttegels. Tapijttegels zijn te koop in verschillende kleuren, net als gewoon tapijt. Deze verschillende kleuren kunnen door elkaar gebruikt worden zodat er een speels effect in uw vertrek ontstaat. Naast de voordelen die tapijttegels delen met gewoon tapijt, kennen de tegels het bijkomend voordeel dat in geval van beschadiging, het mogelijk is om een enkele tegel te vervangen. De rest van de vloer kan dan gewoon blijven liggen.

Hoe kan Offerteplek u helpen?


Wilt u een nieuwe tapijtvloer laten leggen in uw huis of appartement? Wacht dan niet langer en vul vandaag nog ons online aanvraagformulier in om offertes aan te vragen bij de bij ons aangesloten vakmensen. U ontvangt dan spoedig offertes per mail van professionals die u maar al te graag helpen bij het klaren van uw klus. Heel eenvoudig!

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957