Caravan transport

Het verplaatsen van een caravan is een tijdrovende gebeurtenis en lastiger dan u in eerste instantie misschien had verwacht. Geen zorgen. De transportbedrijven van Offerteplek helpen u op weg.

Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes aan:

Caravan transport is niet zo gemakkelijk als het misschien lijkt

Het transport van een caravan is geen gemakkelijke taak. Het verplaatsen van een caravan is een tijdrovende gebeurtenis en lastiger dan u in eerste instantie misschien had verwacht. Het gewicht van een caravan is soms meer dan het trekkende voertuig volgens de wet mag trekken. En ook al zijn de wegen in Nederland goed onderhouden, er zijn altijd veel gevaren en risico’s op de weg tijdens het reizen naar uw vakantiebestemming. Misschien heeft u dat zelf eerder al ervaren. Daarbij laten de wegen in het buitenland regelmatig te wensen over, deze zijn niet overal zo goed als de wegen in ons kikkerlandje.

Wij helpen u bij uw caravan transport

Maakt u zich zorgen over hoe u uw caravan veilig en heel op bestemming kunt krijgen? U zult blij zijn om te weten dat er bedrijven zijn die zich toeleggen op het namens u verplaatsen van caravans van de ene bestemming naar de andere. Wij zijn zo’n bedrijf en helpen u uiteraard graag in het voorzien van uw behoeften met betrekking tot het transport van uw caravan.

Wettelijke vereisten

Het verplaatsen van een caravan met de auto moet voldoen aan vele wettelijke vereisten die kostbaar en frustrerend kunnen zijn. Als u een aanhanger met een gewicht van meer dan 750 kg wilt trekken, moet u een vergunning of speciaal rijbewijs hebben of u krijgt een flinke boete. Niet alleen dat, u wordt ook niet gedekt door uw verzekering mocht u onverhoopt een ongeluk krijgen. U hebt hiervoor dus een speciaal rijbewijs nodig.

Gebruik maken van onze diensten geeft u gemoedsrust

Het inhuren van professionele caravan transporteurs om uw caravan te vervoeren geeft u ongetwijfeld gemoedsrust. U kunt naar uw vakantiebestemming rijden zonder u zorgen te maken over het transport van uw caravan tijdens piekverkeer en seizoenen met een hoog ongevalsrisico. Wij zijn meer dan gespecialiseerd om uw caravan tegen een betaalbaar tarief door het land (of andere landen) te vervoeren. Weeg de voordelen af tegen de nadelen en u zult zien waarom het elke cent waard is.

Waar u uw caravan ook naartoe wil laten transporteren, wij kunnen de juiste, goed geprijsde en professionele transportoplossing aan u aanbieden. In tegenstelling tot andere transportbedrijven bieden wij een volledige deur-tot-deur bezorgservice, overal in Europa, die elk aspect van de reis afhandelt. Wij bieden u een complete service aan voor het ophalen en afleveren van caravans voor zowel caravanhandelaren als particuliere caravangebruikers. We zijn we trots op de solide reputatie die we inmiddels hebben opgebouwd als een efficiënt en vriendelijk autotransportbedrijf. Gebruik onze caravan-transportservice zodat u kunt ontspannen met uw gezin.

Wat kunnen we verplaatsen?

Met één van de beste gespecialiseerde bedrijven in Nederland kunnen wij uw caravan vrijwel overal in Europa transporteren. De caravans die wij kunnen vervoeren zijn onder andere:

  • Tweelingeenheden - dit is een stacaravan die is opgesplitst in twee eenheden en in elkaar past om de build te voltooien.
  • Vakantiehuizen - stacaravans gemaakt voor reizen naar verschillende vakantiehuisbestemmingen in heel Europa.
  • Brede ladingen - met verschillende escortevoertuigen kunnen we brede ladingen veilig en efficiënt verplaatsen.

Heeft u een vraag over uw caravan? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We laten u weten natuurlijk weten of we u kunnen helpen en uw caravan kunnen verplaatsen. Bij het berekenen van de prijs van statisch caravanvervoer kijken we naar verschillende factoren, waaronder de grootte van de caravan, waar deze zich momenteel bevindt en waar u deze naar toe wil laten transporteren. Dit betekent dat we geen standaard prijsstructuur hebben en onze caravan transportprijzen per offerte opgeven. U kunt een gratis offerte ontvangen door vrijblijvend een offerte aanvraag te doen.

Vergelijk op prijs en bespaar

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video