Bank stofferen: een andere look en weer als nieuw

Een bank stofferen - ook wel bank bekleden genoemd - geeft u de mogelijkheid om de versleten of beschadigde bekleding op uw bank te vernieuwen. Dit kan zijn met een andere stof en kleur, of zoals het origineel. Uw bank zal in ieder geval weer als nieuw zijn.

Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes aan:

Redenen om je bank te laten bekleden

Na intensief gebruik van een bank is het soms onoverkoombaar: het opnieuw laten bekleden van je bank. Op een gegeven moment komt u er tenslotte niet meer onderuit, de bekleding is niet meer wat het ooit is geweest en door de jaren heen heeft het uiterlijk van de bank zijn glans verloren. En dan wordt het tijd om te overwegen of er een nieuwe bank wordt aangeschaft, óf dat u ervoor kiest om uw vertrouwde bank opnieuw laat bekleden. Die beslissing kan een lastige zijn, omdat u veel factoren moet afwegen. Wij adviseren om uw bank te laten bekleden, hieronder leest u de redenen waarom.

Laat uw bank opnieuw stofferen

Wanneer enkel de huidige bekleding te wensen overlaat, maar de rest van de bank nog in goede staat is, dan weet u dat uw bank een goede aankoop is geweest. Wanneer u dan vandaag de dag een nieuw model in vergelijkbare kwaliteit wil aanschaffen, dan is dat nu vele malen duurder. Het kan ook zo zijn dat de stijl, grootte en vorm van uw huidige bank precies goed is, en perfect past bij de rest van uw interieur, waardoor het moeilijk is om deze vaarwel te zeggen.

Geef uw interieur een vernieuwende look

Als u nog steeds dol bent op uw bank, dan is het opnieuw bekleden van uw bank een slimme oplossing. Met het opnieuw bekleden van het meubel, wordt natuurlijk niet alleen de oude bekleding vaarwel gezegd. Het zorgt er ook voor dat u voor een gehele nieuwe stijl kunt kiezen die het algehele uiterlijk van de kamer volledig verandert. Daarbij zorgt het opnieuw bekleden van een bank dat u kunt profiteren van bepaalde innovatieve technologieën die tegenwoordig worden toegepast op nieuwe meubelstoffen. Denk bijvoorbeeld aan bescherming tegen brand, eenvoudige reiniging en onderhoud, en zelfs het tegenhouden van krassen en rafelen veroorzaakt door huisdieren.

Welke stof past bij u?

Zoals u waarschijnlijk al weet, is de verscheidenheid aan stoffen die u vandaag op de markt vindt erg groot. Natuurlijke stoffen zoals katoen of linnen bieden een grote weerstand en een zeer aangename textuur voor elk moment van het jaar. Bovendien hebben deze twee soorten stof een breed scala aan kleuren en ontwerpen die zeker bij uw smaak en de inrichting van uw huis passen. Maar natuurlijk zijn er ook andere materialen mogelijk, als u van een klassieke uitstraling houdt dan kiest u bijvoorbeeld misschien wel liever voor leer.

En hoe zit het met stijl?

Met betrekking tot stijl zijn er uiteraard geen regels. Het hangt ervan af of u de look van uw interieur drastisch wil omgooien, of dat u uw huidige liever in een vergelijkbare stijl laat bekleden. De huidige trends vertonen een zeer breed scala aan stijlen. Van minimalistisch tot stijlen als retro, bloemmotieven of strepen van felle kleuren zoals roze afgewisseld met oranje, om de dagelijkse monotonie te doorbreken.

Gebruik en reiniging

Wanneer het gaat om gebruik, is het belangrijk om te weten waar uw bank onder gaat lijden. Als uw bank op een "volwassen" en nette manier zal worden gebruikt, is natuurlijk anders dan wanneer uw bank dé favoriete plek van uw kinderen en huisdieren is. Wat regelmatig gepaard gaat met games, plakkerige frisdrank en fastfood.
In het laatste geval kunt u rekening houden met het reinigen en onderhouden van de stof die u kiest, omdat het heel waarschijnlijk is dat er ongelukjes gebeuren die resulteren in vlekken zoals voedsel en vuil en dergelijke.

Laat uw bank bekleden door vakkundige stoffeerders

U kunt bij Offerteplek eenvoudig offertes aanvragen bij professionele stoffeerders. Stoffering is een ambacht, écht handwerk dus. Alle aangesloten bedrijven leveren diensten van hoge kwaliteit en dragen zorg voor de beste afwerking. Aan de hand van het onderstaande formulier kunt u in 3 stappen de stoffering van uw bank onder de aandacht brengen bij verschillende vakkundige meubelstoffeerderijen. Zij zijn specialisten binnen hun vakgebied.

Binnen 2 minuten offertes aanvragen:

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957