Stofferen zoals alleen een professional dat kan

Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes aan:

Hou rekening met deze factoren bij het stofferen van uw meubels

Het stofferen van meubels is letterlijk een vak apart. Het is belangrijk dat de stoffeerder ervaren is en weet wat hij doet. U bent daarom bij ons aan het juiste adres, wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het stofferen van meubels. U doet er daarom altijd verstandig aan om uw meubels te laten stofferen in overleg met onze stoffeerder, deze kan u adviseren en meenemen in het creatieve proces. Er zijn een aantal aspecten waar u rekening mee dient te houden bij het stofferen van uw meubels, deze leest u hier.

Houd er rekening mee dat alle stoffen zich anders gedragen

Het opnieuw stofferen van een gescheurde lederen loungestoel zal niet alleen hoog in de kosten lopen, het zal ook tijd nodig hebben om er weer aangenaam gebruikt en comfortabel uit te zien. Het is daarom de vraag of het stofferen de moeite waard is. Maar u hoeft geen enkele mogelijkheid uit te sluiten, u kunt ons altijd naar de mogelijkheden vragen. Natuurlijk is het niet eenvoudig is om een meubelstuk in witte tafzijde te bekleden, omdat dit materiaal zo puur en delicaat is. Tóch kan het de moeite waard en spectaculair zijn als het wordt toegepast op een speciaal antieken meubelstuk wat vooral in uw woning staat ter decoratie. Het hangt dus ten zeerste af hoe en waarvoor het stuk dat u wil laten stofferen gebruikt wordt.

Laat foto’s zien om uw voorkeuren over te brengen

Een foto zegt echt meer dan duizend woorden We gaan natuurlijk samen op zoek naar een look die bij uw voorkeuren past, maar als u al een idee heeft: neem dit dan mee naar de stoffeerder ter inspiratie. Tekeningen, foto’s, inspiratieborden, stoffen, materialen en afwerkingen helpen de stoffeerder om te begrijpen naar welk resultaat u zoekt.

Verandering van uw interieur

Vaak verandert de stijl of smaak van mensen. Komt dit u bekend voor? U bent dus zeker niet de enige. Dit kunnen nieuwe voorkeuren zijn voor kleur, patronen, materiaal of ontwerp. Dit is zeker geen reden om een ​​goed meubel naar de stort te brengen. U kunt een mooi meubelstuk simpelweg bij ons laten stofferen. Als u interieurvernieuwing voor uw huis of bedrijf uitvoert, wordt u mogelijk geprikkeld om na te denken over nieuwe kleuren, ontwerpbehoeften of een meer eigentijdse uitstraling. De juiste stof is de basis, en samen met ons kunt u precies het materiaal vinden wat bij uw huidige behoeften past.

U kunt natuurlijk voor een effen stof kiezen, maar ook patronen winnen tegenwoordig steeds meer populariteit. Elk patroon geeft uw inrichting weer een andere uitstraling.

  • Strepen: kies voor een stof met verticale strepen om hoogte toe te voegen, en voor horizontale strepen om breedte of lengte aan uw kamer toe te voegen.
  • Drukke patronen laten een ruimte kleiner lijken, terwijl kleinere ontwerpen een ruimtelijk effect creëren. Drukke prints en heldere kleuren zijn uitnodigend in ruimtes waar u niet veel tijd doorbrengt, zoals de gang, wc, of badkamer.
  • Als u uw kamer helemaal opnieuw wil inrichten, is het kiezen van een stof met kleuren die u mooi vindt een van de beste manieren om te beginnen. Probeer de verhoudingen van de kleur in de stof te analyseren, en gebruik vervolgens die kleuren in die verhouding in uw kamer.

Stofferen is duurzaam

In plaats van het weggooien van oud en versleten meubilair, is het opnieuw stofferen een hele duurzame oplossing. Wanneer een meubel opnieuw wordt gestoffeerd, worden het frame en de veren opnieuw gebruikt. Dit betekent minder afval. Bovendien hoeven er minder bomen te worden gekapt en hoeft er minder nieuw staal te worden geproduceerd. Er worden minder natuurlijke hulpbronnen verbruikt en dat resulteert in minder vervuiling. Opnieuw bekleden is een manier om meubels te recyclen tot een nieuw stuk. Er is minder transport nodig, wat op zijn tijd leidt tot minder uitstoot, brandstofverbruik en onnodig verkeer.

Binnen 2 minuten offertes aanvragen:

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957