Schade meubels

Heeft u schade aan een meubelstuk? Wacht dan niet langer en laat dit repareren. Zo kunt u weer jarenlang plezier van uw meubels hebben.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

Schade meubels

Schade aan een meubelstuk kan iedereen overkomen. Er valt een beker drinken om op tafel, u laat iets zwaars op een dressoir vallen, of misschien valt u zelf wel ergens op. Ook schade die ontstaat tijdens een  verplaatsing van de meubels, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing is niet ondenkbaar. Een kras of gebroken poot kan tijdens dergelijke bezigheden gemakkelijk ontstaan. Dat is natuurlijk ontzettend zonde van uw mooie spullen, maar gelukkig kan het probleem in de meeste gevallen eenvoudig worden verholpen door de juiste bekwame vakmensen in te schakelen. Vaak kan de schade gewoon aan huis voor u worden opgelost. Offerteplek helpt u daar graag bij.

Schade aan houten meubels


Zijn uw houten meubels beschadigd en hebben zij bijvoorbeeld te lijden onder krassen of deuken? Vrees dan niet, want ook dit is in verreweg de meeste gevallen gewoon te verhelpen door de juiste professional. Na verloop van tijd kan het houten tafelblad van een salontafel diepe krassen oplopen. Dit is natuurlijk niet weg te poetsen met een schoonmaakdoekje en heeft daarom tijd en aandacht nodig van een vakman. Denk ook eens aan deuken of putten in een dressoir of misschien zelfs brandvlekken op de houten armleuningen van uw fauteuil door een sigaret. Dit alles valt te verhelpen als u maar in contact kunt komen met de juiste bekwame vakmensen. Met behulp van onder andere bijwerkstiften, antiekwas, beitsolie en meubellak, verschillende soorten gereedschap en niet te vergeten jarenlange ervaring en expertise toveren zij uw voorheen beschadigde meubelstuk om tot een bijna nieuw exemplaar. Dat is wel zo fijn, want op de kleine beschadiging na, was er immers niets mis met uw meubilair. Zo hoeft u ook geen nieuwe meubelstukken te kopen en dat scheelt in de portemonnee.
Ook afgebroken of beschadigde poten van tafels of kastjes zien er na een beetje zorg en aandacht van onze geselecteerde professionals weer tiptop uit. Zo kunt u nog jarenlang plezier beleven aan uw meubel. Ook grotere reparaties zijn mogelijk, bijvoorbeeld wanneer de hoeken van uw tafel of kastje zijn afgebroken. De vakman kan dit oplossen met behulp van vulmiddelen voor hout. Bij brandplekken wordt het verkoolde gedeelte van het hout weg geschraapt. De loze ruimte wordt dan opgevuld met stopwas of hardwax. Daarna wordt het geheel op kleur gebracht zodat u niets meer van de schade kunt zien. Als u een deurtje hebt dat te hard is open en dicht gegaan waardoor het hout in de rondte is komen te vliegen met als gevolg een gat in het hout en een los scharnier, dan kan de professional dit oplossen met houtplamuur waardoor het scharnier weer bevestigd kan worden en uw kastje weer kan sluiten.

Schade aan stof of leder van uw bank


 Een beschadiging kan ontstaan door bijvoorbeeld een ongelukje of door huisdieren. Een gaatje, een scheur of een brandgat in de bekleding komt het zitgenot niet ten goede. Gelukkig kunnen kleine beschadigingen door de juiste vakmensen vaak goed worden gerepareerd. In veel gevallen kan de reparatie gewoon bij u thuis plaatsvinden terwijl u wacht. Dat is wel zo prettig want dan hoeft u uw geliefde zitmeubilair geen dag te missen.  U kunt dan precies zien hoe de professional te werk gaat en wat hij met uw meubelstuk doet. Ook is reparatie aan huis goedkoper omdat er geen transport aan te pas hoeft te komen. Bij grotere beschadigingen wordt soms een beschadigd gedeelte vervangen door nieuwe bekleding. Ook is het vaak mogelijk om de gehele bank te voorzien van nieuwe bekleding. Hierbij valt dan te denken aan een andere stof of een andere kleur. Deze behandeling vergt echter wat meer tijd en aandacht dan de reparatie van kleine beschadigingen en dit is dan ook niet mogelijk aan huis. Uw bankstel zal worden meegenomen naar de stoffeerderij.

Hoe Offerteplek u kan helpen

Heeft u een beschadigd meubelstuk? Wacht dan niet langer met het inschakelen van hulp en vul vandaag nog ons offerte aanvraagformulier in. U ontvangt dan spoedig offertes van geselecteerde bedrijven die u kunnen helpen bij uw klus.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957