Meubels reinigen

Zijn uw meubelen vervuild? Kies voor meubels reinigen en beleef er nog jaren plezier aan.

Vraag via Offerteplek eenvoudig meerdere offertes op bij gespecialiseerde bedrijven.

U bent zelf regelmatig toe aan een goede douchebeurt, maar ook uw meubels hebben baat bij een grondige opfrisbeurt van tijd tot tijd. Uw bank, fauteuils, bureaustoelen of eetkamerstoelen kunnen worden schoongemaakt door professionals, vaak gewoon bij u thuis terwijl u wacht en toe kunt kijken. Uw stoffen meubels worden nat gereinigd met de sproei-extractie methode. Zo kunnen uw meubels diep en grondig gespoeld worden. Zo verdwijnen vuil, vlekken en kringen uit de bekleding van uw geliefde meubelstukken.  Voor de vakman is geen enkele vlek te hardnekkig om te gronde te richten. De professional reinigt, desinfecteert en impregneert uw meubels voor u en doodt zo huisstofmijt, schimmels en bacteriën  in deze meubelstukken.

Uw bank laten reinigen


Uw bankstel behoort zeker tot de meest gebruikte meubelstukken in uw woning. Er wordt echt op geleefd. Misschien eet u er wel op of lopen uw huisdieren eroverheen. Ook olijke vrienden die het iets te wild maken terwijl ze een drankje in de hand hebben kunnen vlekken achterlaten op de bekleding van uw bank. Het is dan ook niet raar dat uw bankstel op den duur nodig toe is aan een goede reinigingsbeurt.  

Uw matras laten reinigen


Waar uw bankstel het meubelstuk is waar u het meeste op leeft, is het bed het meubelstuk waar u de meeste tijd in doorbrengt. Daarnaast zweet u veel tijdens de slaap, wat allemaal in uw matras trekt. Voor een goede en gezonde nachtrust, is een goede en gezonde slaapomgeving een vereiste. Het van tijd tot tijd laten reinigen van uw matras en boxspring is dan ook een must. Zo verwijdert u huisstofmijt, huidschilfers, huidvetten eventuele urine en nare luchtjes en geurtjes uit uw matras en boxspring.

Uw eetkamerstoelen laten reinigen


U heeft misschien wel een mooie eetkamerset staan in uw huis. Grote kans dat de stoelen die daarbij horen gedeeltelijk bestaan uit een stoffen of lederen bekleding. Deze kunnen na verloop van tijd vervuild raken en er kunnen zo vlekken ontstaan op de zittingen, armleuningen en rugleuningen. Het morsen van eten en drinken over uw mooie stoelen heen of het per ongeluk afvegen van vuile handen aan de stoffen bekleding van de rugleuning zijn scenario’s die helaas van alledag zijn wat het gebruik van eetkamerstoelen betreft. Zeker in de nabijheid van kleine kinderen of huisdieren zijn kringen of vlekken in uw eetkamerstoelen bijna niet te voorkomen. Hiervoor is reiniging nodig. Gelukkig kunnen de juiste bekwame vakmensen u daarbij helpen.

Uw tapijt, vloerkleed of trapbekleding laten reinigen


U kunt niet alleen uw zitmeubilair en bedden professioneel laten reinigen, maar ook uw tapijten, vloerkleden, tapijttegels, vloerbedekking, loper of gestoffeerde trap.  Dat is maar goed ook, want u, uw huisgenoten, uw bezoekers en uw eventuele huisdieren lopen hier natuurlijk dagelijks overheen, wat zo zijn gebruikssporen achterlaat, met bevuiling en vlekken als gevolg.

Meubels reinigen voor bedrijven en kantoren


U wilt natuurlijk dat uw meubilair op het werk representatief is voor uw zaak. Dat terwijl doorgaans  meubels als bureaustoelen de meest vervuilde onderdelen van een kamer zoals een kantoor zijn. Dat is omdat de bureaustoelen minder eenvoudig kunnen worden schoongemaakt, of ze worden eenvoudigweg vergeten. Dit terwijl een flinke schoonmaakbeurt toch een must is voor een fris en fruitige en dus gezonde werkomgeving. Overweeg daarom om het zitmeubilair van uw bureau, restaurant, kantine, theaterzaal, auto, boot, touringcar of andere soorten meubels professioneel te laten reinigen.

Heeft u meubelstukken, een vloerkleed, tapijt of gestoffeerde trap die nodig aan een grondige reiniging toe zijn? Wacht dan niet langer en vul vandaag nog het onderstaande offerte aanvraagformulier van ons in. U ontvangt dan spoedig offertes van geselecteerde bedrijven die u graag helpen bij uw klus.

Vind de juiste professional nog beter met de volgende tips:

Bij meerdere foto's ontvangt u tot 70% meer offertes.

Bij omschrijvingen met meer dan 3 zinnen ontvangt u tot 120% meer reacties.

Geef in de omschrijving aan of u liever gebeld of gemaild wilt worden.

Maak uw beslissing binnen 5 dagen voor een spoedige afhandeling van uw opdracht.

In 3 stappen dichter bij de juiste professional

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven

Benieuwd hoe Offerteplek werkt? Bekijk onze korte introductie video

Laat Offerteplek het werk voor u doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor uw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld u als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor u op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld u aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085 30 12 957