Meubel restauratie

Vraag geheel gratis en vrijblijvend offertes aan:

Wanneer je mooie meubels nieuw wilt aanschaffen, kan dit een behoorlijke rib uit je lijf zijn. Nieuwe meubels zijn tegenwoordig namelijk alles, behalve goedkoop. Dit kan een hele goede reden zijn om in plaats van nieuwe meubels te kopen, oude meubels te laten restaureren. Wanneer je iemand meubel restauratie bij jouw meubels laat uitvoeren, zullen jouw oude meubels er weer uitzien als nieuw, zonder dat je hier ontzettend veel geld aan kwijt bent!

Start direct jouw offerte aanvraag:

1
2
Vul je postcode in
Vul je huisnummer in
Vul je straatnaam in
Vul je plaatsnaam in
Selecteer een optie
Volgende stap
Selecteer een optie
Selecteer een optie
< Vorige stap
Volgende stap
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul een geldig telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Accepteer de algemene voorwaarden
< Vorige stap
Offertes aanvragen
Bedankt voor de aanvraag!

Uw offerte aanvraag wordt door Offerteplek verwerkt. U ontvangt binnen 2 minuten een bevestiging per e-mail.

Hoe werkt het:

Stel snel en gratis uw offerte aanvraag op

Wij verzenden uw aanvraag naar verschillende lokale bedrijven

Ontvang verschillende offertes en kies de beste

Wat zijn de voordelen van een meubel restauratie?

Hierboven noemden we al een goede reden om meubel restauratie uit te laten voeren: het restaureren van gebruikte meubels is vaak goedkoper dan het aanschaffen van nieuwe meubels.
Daarnaast heeft het restaureren van meubels nog een aantal andere voordelen, namelijk:

  • Meubels die bijvoorbeeld beschadigd waren, zien er weer ontzettend mooi uit;
  • De meubels kunnen weer een ronde mee;
  • Een meubelstuk kan een nieuw, modern uiterlijk krijgen;
  • Hierdoor past het meubelstuk prima in een modern interieur.
  • Doordat je de meubels niet wegdoet, geef je ze een langere levensduur.

Meubel restauratie? Laat je helpen door Offerteplek!

Heb jij een meubelstuk dat gerestaureerd dient te worden? Dat is geen probleem! Bij Offerteplek zijn namelijk meerdere goede en betrouwbare meubel restauratiebedrijven aangesloten. Bij
Offerteplek zijn alleen meubel restauratiebedrijven aangesloten die meubels op een hoog niveau restaureren. Wij zien hierop toe door alle bedrijven die zich willen aansluiten én al zijn aangesloten te controleren én door regelmatig te monitoren bij de klanten. Hierdoor weet je zeker dat welk bedrijf je ook kiest voor jouw meubel restauratie, je bij elk bedrijf dat bij Offerteplek is aangesloten aan het juiste adres bent.

Waarom kiezen voor meubel restauratie?

Uiteraard kies je er niet voor niets voor om een meubelstuk te laten restaureren. Er zit vaak een hele goede reden achter waarom je kiest voor meubel restauratie, in plaats van een nieuw meubelstuk te kopen. Dat laatste is namelijk veel simpeler om te doen. Je kiest er bijvoorbeeld voor om een meubelstuk te laten restaureren, omdat het meubel emotionele waarde heeft. In dat geval wil je natuurlijk wel dat het meubelstuk door een echte vakman, op een goede manier wordt gerestaureerd. Bij Offerteplek zijn meerdere meubel restauratiebedrijven aangesloten, waarvan wij zeker weten dat zij dat voor je zullen doen. Bij hen kun je dus met een gerust hart jouw meubels laten restaureren.

Wat kost een meubel restauratie?

Het is niet 1, 2, 3 te zeggen hoeveel een meubel restauratie kost. Elk project is namelijk anders. Het uiteindelijke prijskaartje hangt bijvoorbeeld af van wat er precies moet worden gerestaureerd. Gaat dit enkel om de tafelpoten van een tafel? Of moet er een hele bank worden bekleed? En op welke manier moet het meubelstuk worden gerestaureerd? Hoeveel tijd gaat hierin zitten?

Dat zijn zomaar wat factoren die samen de uiteindelijke prijs van een meubel restauratie kunnen bepalen. Elk project wordt op maat uitgevoerd, waardoor het niet te doen is om vooraf een prijs te
geven. Wil je toch een beeld krijgen van het bedrag dat je kunt verwachten? Vraag dan via Offerteplek meerdere offertes aan bij verschillende restauratiebedrijven, zodat je de prijzen met
elkaar kunt vergelijken!

Onze voordelen

Direct in zicht bij meerdere aanbieders

Altijd de béste prijs

Gratis en vrijblijvend

Binnen 2 minuten geregeld!

Kies voor lokale bedrijven