Ontvang elke dag offertes van consumenten die naar jou op zoek zijn.

Offerteplek: Wie zijn wij?

Hoe werkt Offerteplek?

Offerteplek is een specialist in het verzamelen van kwalitatieve leads voor bedrijven. Voor veel bedrijven is online marketing een taak die niet of slechts gedeeltelijk wordt uitgevoerd. Wij willen hier de oplossing in bieden door het werk van online marketing uit handen te nemen. Met behulp van sterke artikelen in Google en gerichte advertenties op verschillende platforms weten wij consumenten aan te trekken die op zoek zijn naar jou.

Lage kosten en zelf de controle

Offerteplek doet er alles aan om kwalitatieve offerte aanvragen te verzamelen voor de bij ons aangemelde bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat dit alles op een eerlijke en transparante wijze gebeurt. Om deze reden houden we de kosten per offerte aanvraag zo laag mogelijk. Op deze manier loopt u als bedrijf een minimaal risico en kunt u ook nog écht leuke marges verdienen via ons platform.

Daarnaast heeft u zelf de regie in handen. Dit houdt in dat je zelf bepaald op welke offerte aanvraag je wilt reageren. Je hebt dus zelf in de hand waar je wel of niet op wilt reageren – en dus voor betaalt. Er zijn dus geen onverwachte kosten. Wel zo eerlijk natuurlijk.