Gratis offertes ontvangen van betrouwbare bedrijven

Via Offerteplek kunt u heel een klus plaatsen die u graag op professionele wijze uit wilt laten voeren.

  • Binnen 2 minuten geregeld
  • Ontvang meerdere offertes met een scherpe prijs
  • Alle bedrijven zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid

Offertes aanvragen was nog nooit zó makkelijk

Stel snel en gratis uw offerte aanvraag op.

Doorloop ons aanvraag formulier - binnen 2 minuten is dit geregeld - en geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving van uw project.

Wij verzenden uw aanvraag naar verschillende lokale bedrijven.

Wij matchen uw aanvraag met de bij ons aangesloten bedrijven. Alle bedrijven worden beoordeeld en er vindt een continue kwaliteitscheck plaats.

Ontvang verschillende offertes en kies de beste.

Verwacht binnen 24 uur meerdere offertes van bedrijven bij u in de buurt. Hoe gedetailleerder uw aanvraag is, de meer en scherpere offertes u kunt verwachten.

Hou zelf de controle

Bij ons geen vast aantal offerte opdrachten per maand. Via Offerteplek krijg je toegang tot alle binnenkomende aanvragen waarop je zelf kan reageren. Je houdt zelf de controle.

Wij snappen dat niet alle aanvragen binnen jouw vakgebied interessant voor je hoeven te zijn. Waarom zou je er dan voor betalen? Precies, dat wil je niet.

Kies de beste aanvragen eruit en start met het scoren van klanten!

Lage kosten per lead

Nieuwe leads binnenkrijgen is top, maar het moet niet ten koste gaan van alles. Kortom: het moet u niet teveel kosten.

Daarom werken wij met vaste en scherpe prijzen per lead. Wij doen niet aan variërende kosten per branche. Elke branche en elke ondernemer betaalt dezelfde lage prijs.

Daarnaast willen wij het nog interessanter voor jou als ondernemer maken. Wanneer je veel gebruik maakt van ons platform kan je profiteren van interessante staffelkortingen!

Benieuwd naar onze offertes en prijzen? Meld je vandaag nog aan als bedrijf!

Wij voeden de consument op

Bezoekers van onze website komen binnen op verschillende landingspagina's. Deze pagina's gaan over allerlei onderwerp, maar natuurlijk voornamelijk over de werkzaamheden die zij via Offerteplek kunnen laten uitvoeren door de aangesloten ondernemers.

Op deze pagina's informeren wij de bezoekers zoveel mogelijk over de minimale te verwachten kosten andere relevante informatie.

Proactieve controle door onze medewerkers

Wij willen dat de bij ons aangesloten ondernemers zoveel mogelijk uit Offerteplek halen. Daarom houden we zelf regelmatig controles onder bezoekers die een aanvraag plaatsen.

We doen navraag over de offertes en bijbehorende prijzen. Wanneer we merken dat bedrijven onder een minimum prijs werken krijgen ze een waarschuwing. Blijft dit voorkomen dat zijn wij genoodzaakt ze te blokkeren van Offerteplek.

De consument wilt uiteraard een goede prijs. Dit moet natuurlijk niet ten koste gaan van de bedrijven. We willen dat alles op een eerlijke en nette manier verloopt.

Meld u aan als bedrijf en probeer het gratis uit

Laat Offerteplek het werk voor je doen

Bezoeker van Offerteplek?
Wacht niet langer en ga aan de slag met ons platform om de beste offerte in huis te halen voor jouw project. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Bedrijf op zoek naar meer opdrachten?
Meld je als bedrijf aan bij Offerteplek en ontvang nieuwe opdrachten. Wij werken hard voor jou op een ouderwets persoonlijke manier. Ervaar het zelf en meld je aan als bedrijf.

foto roy-oud

Vragen? Laten we even bellen:
085-12 34 567