Geplaatste aanvragen

Reset
6850 - Mick Dam

Wij hebben thuis een grote houten tafel staan. Hier zitten wat deuken in en er is lange tijd geen onderhoud aan gepleegd.

Categorie: Meubelreparatie/Meubels repareren
Zuid-Holland
6848 - Jasper Tims

Categorie: Meubelreparatie/Meubels repareren
Zuid-Holland
6847 - Amal Maach

De bank is omgevallen tijdens het aandraaien van de poten (dit gaat enkel over de loungegedeelte van de bank )Nu is het hout gebroken, zelf geprobeerd vast te maken met schroeven alleen bij het neerzetten van de bank is deze gelijk weer doorgezakt en zijn de schroeven weer los gekomen. Graag wil ik een offerte ontvangen over wat dit gaat kosten

Categorie: Meubelreparatie/Meubels repareren
Noord-Holland
6846 - Ammar Ben

7 pallets van Paris naar Amsterdam, totale gewicht 2500kg

Categorie: Transport/Goederenvervoer
Noord-Holland
6845 - LM VAN DIJK

Witgoed bed kasten 5 kasten

Categorie: Transport/Goederenvervoer
Noord-Holland
6843 - Annemaaike Woertman

Een 2 en een 3 zitsbank gelderland 6511 opnieuw stofferen met het liefst een offerte voor zowel leer als stof

Categorie: Stofferen/Meubels stofferen
Noord-Holland
6840 - Rick Otten

Tijdens onze verhuizing terug naar Nederland is onze salontafel en eettafel beschadigd. We hebben deze tafels in Aruba laten maken. Graag willen weten of dit nog te herstellen is en wat dit gaat kosten.

Categorie: Schade/Schade meubels
Noord-Brabant
6831 - Tom Vlaminckx

Geachte, Ik heb een lekkage in de keuken gehad in het appartement dat ik verhuur in de stad Antwerpen. Na de uitgevoerde werken stellen we vast dat alle kasten beschadigd zijn, alsook de vloer en een tussenmuurtje tussen de keuken en de leefruimte. De laminaat van de leefruimte is ook wat naar boven gekomen en na een kort gesprek met Bondec (bedrijf dat de werken is komen uitvoeren) zegt deze me dat het tot aan de chape beschadigd is en deze dus allemaal vervangen zal moeten worden als gevolg van een lekkage van de algemene leiding. Ik wou eens vragen of jullie eventueel ter plaatse zouden kunnen komen en deze 'problemen' van de baan zouden kunnen helpen en dmv een offerte mij een juiste prijs kunnen geven (dit is nodig voor de verzekering - gaat ook allemaal via de syndicus van het gebouw, omdat het een algemene waterleiding betreft). De werken zouden dan ook asap van start moeten gaan, gezien de aard van de schade. Ik hoop dat jullie mij in deze kunnen verder helpen. Vriendelijke groeten Vlaminckx Tom

Categorie: Schade/Schade vloer
Antwerpen
6829 - J. Langerak

Categorie: Stofferen/Meubels stofferen
Groningen
6828 - Letizia van Mastrigt

Er moet een bureaustoel vanuit het Tropenmuseum Amsterdam naar een adres (van een medewerkers van het museum) in Amsterdam worden verhuist.

Categorie: Transport/Goederenvervoer
Noord-Holland
Loading
× Direct contact met één van onze topbedrijven Available from 08:00 to 18:00